[Restyling] Restaurant Con Fuego in Breda

[Restyling] Restaurant Con Fuego in Breda

Restaurant Con Fuego in Breda heeft een nieuw interieur gekregen. Het restaurant was voor de lockdown heel even open in nieuwe stijl, maar is sinds 1 juni weer 'echt' open. Designbureau E.S.T.I.D.A is verantwoordelijk voor het nieuwe interieur.

Het interieur combineert een stoere uitstraling met een warme sfeer. Michel Ruijgrok van designbureau E.S.T.I.D.A: “Het was een typisch Argentijns steakhouse met veel zwarte en rode elementen. De sfeer is nu totaal anders: hipper, misschien zelfs een tikje glamoureus. Heel sfeervol.” De zaak bestaat uit drie verschillende ruimtes. Ruijgrok: “Ze hebben allemaal een andere sfeer, maar vormen samen wel een mooi geheel. Eyecatchers zijn de moderne kroonluchters en de eikenhouten bar met marmerblad, te vinden voorin de zaak, gevolgd door het spectaculaire spiegelplafond met wel honderd glasbellen in het midden van de zaak. Een soort sterrenhemel van licht. De achterruimte van het restaurant is juist stoer en daar gebruikten we veel grote houtafwerking.”

Warm, stoer en klassiek

Eigenaar Vasilios Papadopoulos: “Kunstenaar Marcel Labrie maakte drie ‘murals’, graffitikunstwerken die rechtstreeks op de muren zijn aangebracht en die het restaurant een kleurrijke en speelse touch geven. Bij de entree hangt een ‘Liquid Gloss’ kunstwerk van Ginvi, waarin ons nieuwe logo is verwerkt.”

Artikel delen