Cove opent in Den Haag eerste service-appartementen locatie van Europa

Cove Den Haag

Cove opent in Den Haag eerste service-appartementen locatie van Europa

Cove, de hospitalityketen gespecialiseerd in service-appartementen, opent de eerste Nederlandse locatie in het hart van Den Haag. Cove – Centrum ligt aan de Grote Marktstraat en bieden zowel voor zakenreizigers als vakantiegangers een ruime accommodatie aan. 

De eerste stappen van Cove op het vasteland van Europa

Cove heeft met de opening in Den Haag een eerste locatie in Europa. Rob de Ridder, regionaal manager van Cove: "De opening van Cove - Centrum markeert de eerste stappen van Cove op het vasteland van Europa. Het is een geweldige mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat onze gasten het flexibele karakter van onze zorgvuldig ontworpen appartementen, lobby en lounge zullen waarderen, ongeacht of ze op reis zijn voor werk of vrije tijd.”

'Rustgevende kleuren, notenhouten vloeren en op maat gemaakte meubels'

Interieur en voorzieningen 

Cove - Centrum bestaat uit 121 zorgvuldig ontworpen appartementen, waaronder 112 studio-appartementen, 6 grote studio-appartementen en 3 rolstoeltoegankelijke studio-appartementen. Het interieur van alle appartementen weerspiegelt de eigentijdse en verfijnde esthetiek van het merk door de rustgevende kleuren, notenhouten vloeren en op maat gemaakte meubels die overal terugkomen. Elk appartement is ontworpen met de moderne reiziger in het achterhoofd en beschikt over alle dagelijkse benodigdheden, zoals tafels waaraan gasten kunnen werken en eten. Het complex heeft verder een lobby van 250 m² met een lounge en verschillende flexplekken.

Locatie 

Cove – Centrum ligt aan de Grote Marktstraat en is gevestigd in het iconische gebouw De Passage, ontworpen door architect Bernard Tschumi. Het Museumkwartier ligt om de hoek en het strand op fietsafstand. In 2014 opende Accor op dezelfde locatie Novotel Suites, waarbij ze zich ook richtte op long-stay.

Cove_Den Haag2
Cove_Den Haag3 Cove_Den Haag4
Artikel delen