De Bloemenbeek heropent restaurant

De Bloemenbeek heropent restaurant

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft haar keuken, dat bekroond is met een Michelinster, weer geopend.

Afgelopen weekend heeft een try-out plaatsgevonden van de heropening. Hotelgasten zijn vanaf 15 mei welkom in het nieuwe tuinrestaurant, waar geheel conform de huidige RIVM-richtlijnen kan worden gedineerd. Rondom de openstelling is een speciaal arrangement samengesteld; Rust, Ruimte & Allure in Twente. 

Greenhouse

Raymond Strikker, hotelier-restaurateur van Landhuishotel De Bloemenbeek: “Wij horen van heel veel gasten dat zij grote behoefte hebben om er eindelijk weer eens even uit te gaan. In ons nieuwe tuinrestaurant kunnen we onze hotelgasten weer culinair verwennen, zoals ze dat van ons gewend zijn.” De indeling van het ruim vijf hectare grote landgoed is ingericht, dat gasten meer dan voldoende ruimte hebben om zich veilig te voelen. Ook het zojuist opgeleverde Greenhouse biedt mogelijkheden voor onder andere kleinschalige ontvangsten in groepsverband, zoals recepties en familiebijeenkomsten.

Strikker: “We zijn verheugd over het hoge aantal gasten dat ons het moederdagweekend heeft bezocht. Ook ons team staat weer te trappelen om gasten te ontvangen. Nu nog met alleen het arrangement, na 1 juni op beperkte schaal tot dertig personen en na 1 juli ook weer met bijeenkomsten voor maximaal honderd personen. Dan kunnen we weer ontvangsten, vergaderingen en bruiloften aanbieden op ons sfeervolle en riante landgoed. De eerste aanvragen hiervoor komen al binnen.”

Tags: 
Artikel delen