De Chin Chin Club in Amsterdam kreeg restyling en opent 8 september

Chin Chin Club in Amsterdam

De Chin Chin Club in Amsterdam kreeg restyling en opent 8 september

Op 8 september opent de vernieuwde Chin Chin Club zijn deuren aan de Rozengracht in Amsterdam, na vijf weken gesloten te zijn geweest. De vijf eigenaren (Kaihan Paryan, Tan Antoniesen, Joy Gerritsen, Danny Lee en Oscar Steginga) begonnen in 2017 de Chin Chin Club vanuit de behoefte aan een ‘360-graden ervaring op één locatie’. De afgelopen zes jaar heeft de club zich bewezen als een succesformule. Volgens de ondernemers is een essentieel element van de succesformule vernieuwing, zonder de kern uit het oog te verliezen.

Onderdeel van de kern is de naam Chin Chin Club. De letterlijke vertaling in het Chinees (千千級) is “duizend en duizend lagen” en representeert de meerdere concepten samengebracht onder één dak.

Cocktailbar

De gloednieuwe cocktailbar vormt het hart van de locatie en verbindt het restaurant met de club. Het lage plafond en verschillende zitplaatsen zorgen voor een intieme sfeer. Op de drankkaart vind je iets voor elke gelegenheid - van signature cocktails, klassiekers (met een twist), en alcoholvrije cocktails tot een uitgebreide champagne- en wijnlijst - variërend van klassieke grote namen tot kleinere (non-conventionele) wijnproducenten.

*Tekst gaat verder onder de foto

Cocktailbar_Chin_Chin_Club_Amsterdam
Cocktailbar Chin Chin Club in Amsterdam

Restaurant

Gasten worden meegenomen op een culinaire reis door Azië. Zo bevat het menu gerechten met pittige geuren en exotische ingrediënten uit de Aziatische keuken. Denk aan tonijntartaar op knapperige rijst, dumplings van ossenstaart, ossenhaas tataki, BBQ rode snapper met wagyu gebakken rijst en traditionele Hong Kong melkpudding als dessert.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Restaurant_Chin_Chin_Club_Amsterdam Chin_Chin_Club_Restaurant_Amsterdam

^ Interieur van restaurant Chin Chin Club in Amsterdam

Nachtclub

Na het diner kunnen gasten nog even door in de Chin Chin Club, want aan het eind van de avond gaan de voetjes van de vloer. De dj neemt plaats achter de booth en draait muziek met een eclectische mix van genres, van hiphop en R&B tot high-energy disco en house klassiekers.

Artikel delen