De FAM: eerste foodmarkt in Den Bosch open in voorjaar 2023

Preview foodmarkt De FAM

De FAM: eerste foodmarkt in Den Bosch open in voorjaar 2023

De eerste Foodmarkt van Den Bosch opent dit voorjaar aan de Korenbrugstraat. Op deze A-locatie in de binnenstad verrijst het kleurrijke nieuwe concept ‘De FAM’. De zaak combineert meerdere horecaconcepten en keukens. De oprichter en bedenker is Stephanie Schulte. Bekijk de foto's onderaan dit bericht voor een sneak preview.

Den Bosch heeft er in het voorjaar van 2023 een nieuwe foodmarkt bij: De FAM aan de Korenbrugstraat. Op deze A-locatie proeven gasten gerechten vanuit alle hoeken van de wereld. Die geuren en smaken combineert de Foodmarkt met Bossche Bourgondische gastvrijheid. De ‘urban’ uitstraling, de locatie en het aanbod aan verschillende horecaconcepten maken de gloednieuwe Foodmarkt dit voorjaar ‘the talk of the town’. Nog meer goed nieuws: enthousiaste horecaondernemers hebben nu nog de kans om hun dromen uit te laten komen op deze gloednieuwe locatie.

Draag jouw foodconcept aan

De knusse binnenstad van Den Bosch zit vol gezellige cafés en restaurants. Een Foodmarkt ontbrak echter nog. Oprichter en bedenker van De FAM, Stephanie Schulte, kent de stad en haar horeca-aanbod als geen ander. Als eigenaresse van de nabijgelegen restaurants Bistro Bon en Grand Café Carras zag ze volop kansen voor een nieuw foodconcept. Dankzij een geslaagde crowdfunding kan de Foodmarkt binnenkort de deuren voor bezoekers openen. Het benodigde streefbedrag van 525.000 euro was ruim op tijd binnen. De FAM biedt plaats aan zeven passievolle horecaondernemers.

'Er is nog ruimte voor originele foodconcepten'

Er is op dit moment nog ruimte voor originele foodconcepten met een verrassend aanbod aan shared dining-porties. Met een relatief kleine investering krijgen ondernemers hier de kans om op deze A-locatie hun horecadroom te realiseren of een nieuwe vestiging van hun (franchise)concept te openen. De aandacht die de nieuwe Foodmarkt genereert, de marketing die wordt verzorgd, de mogelijkheid om een stand te delen en een interessant netwerk aan collega’s zijn slechts enkele van de voordelen voor geïnteresseerden. Enthousiaste ondernemers zijn van harte welkom om zich kenbaar te maken.

*Tekst gaat verder onder de foto's.

De Fam-Den Bosch-Preview-5
De Fam-Den Bosch-Preview-9 De Fam-Den Bosch-Preview-6

De nieuwste hotspot van Den Bosch

Dankzij de toenemende populariteit van Den Bosch is de stad niet langer alleen voor locals een geliefde plek. Zo wordt de stad ook steeds aantrekkelijker voor dagtoeristen uit binnen- en buitenland. Foodmarkt De FAM is de uitgelegen plek om na een dag in de stad spontaan aan te schuiven voor eten en drinken van uitstekende kwaliteit. De groene oase, gevuld met grote en kleine tafels, biedt plaats aan maar liefst tweehonderd gasten. Op het gezellige terras kunnen nog eens 25 bezoekers zitten.

In de Foodmarkt word je als bezoeker verleid om allerlei wereldse smaken te proberen. Van de menukaart bestellen gasten gerechten uit verschillende keukens. Hierdoor ontstaat vanzelf een shared dining-concept. Bestellen is mogelijk via een QR-code of bij het bedienend personeel. Alle gerechten worden persoonlijk aan tafel geserveerd. 

De Fam-Den Bosch-Preview-1
De Fam-Den Bosch-Preview-3 De Fam-Den Bosch-Preview-8
Artikel delen