De hospitality-collectie van Versmissen: als standaard niet je standaard is

ADV - Versmissen - Header

De hospitality-collectie van Versmissen: als standaard niet je standaard is

Ontdek de hospitality collectie van Versmissen. Het Nederlandse, maar internationaal opererende bedrijf uit Best is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van volledige interieurcollecties voor de hospitality-branche, waaronder hotels en restaurants. Van meubels tot verlichting en decoratie, zodat je als horecazaak altijd je eigen stijl kunt creëren.

Headerfoto: art impressie van een restaurant/hotel, gemaakt door Versmissen 

Versmissen biedt een eigentijds assortiment meubelen, verlichting en decoratie. De collectie is zowel verkrijgbaar uit voorraad, op bestelling of op maat gemaakt, zodat je een interieurontwerp kunt personaliseren. Geïnspireerd door diverse invloeden zijn de items een samenvloeiing van eclectische stijlen, kleuren en materialen. Per slot is jouw interieur een weerspiegeling van je persoonlijkheid.

Krijg 10% korting

Benieuwd geworden naar de horecacollectie? Registreer je online bij de webshop. Je bent ook van harte welkom in de showroom in Best, nabij Eindhoven (15.000 m2), iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Omdat Versmissen ook veel internationaal opereert, kun je de stands bezoeken tijdens hun beurspresentaties: IMM Keulen (14-18 januari) en Maison & Objet beurs in Parijs.

Om het jaar goed te beginnen biedt Vermissen een korting van 10% op de dining en bar-collectie.

Klik hier voor 10% korting

De collectie bevat zowel pure Versmissen-ontwerpen als co-creaties met opkomend talent en internationale ontwerpers. In deze samenwerkingen is het bedrijf altijd op zoek naar unieke ontwerpen, verfijnd handwerk, hoogwaardige materialen en combinaties van hightech en traditionele productiemethodes.

Op maat laten maken

Het is ook mogelijk om een collectie speciaal op maat te laten maken. In samenwerking met klanten co-creëert en produceert Versmissen de items waarmee jouw interieurdesign opvalt. Als het gaat om het volledig opnieuw ontwerpen of het aanpassen van een reeds bestaand item, zal het ontwerpteam na een briefingsessie de eerste voorstellen opvolgen.

Met de jarenlange expertise op het gebied van meubilair, verlichting en decor draagt Versmissen graag bij aan het personaliseren van je project. Versmissen staat bekend om de hoogwaardige producten, professioneel advies en service met een persoonlijk tintje.

Deze ingrediënten vormen de basis voor langdurige relaties met hun klanten, iets waar Versmissen dan ook erg trots op is. Het designbureau opereert wereldwijd en richt zich op de horeca-, retail- en projectmarkt.

Setting-E-5
Setting-E-4 Setting-E-6
Artikel delen