Go Green met licht, beeld & geluid

dEP - Licht, beeld & geluid

Go Green met licht, beeld & geluid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met behoud van de perfecte sfeer. Het is de passie van dEP om met licht, geluid en beeld een sfeervolle omgeving te creëren die in het huidige én toekomstige tijdsbeeld past. Duurzaamheid, milieu en kostenbesparing zijn hierin belangrijke pijlers. “Wij zijn ons bewust van onze nalatenschap en nemen van daaruit onze verantwoordelijkheid.”

 

“Met inmiddels dertig jaar ervaring zijn we in staat om onze rol in de steeds veranderende samenleving op een manier op te pakken die tot uitzonderlijk mooie resultaten leidt”, zegt Sam Anders. “Bij een goed doordacht concept mag een goed licht- en geluidontwerp, maar ook een energieplan niet ontbreken. De energietransitie betekent ook het einde van de conventionele verlichting en geeft led de mogelijkheid om te excelleren.”

Hoger sfeerniveau

“Destijds stelde de opkomst van led ons voor een behoorlijke uitdaging”, vult Robert Burgstad aan. “De mogelijkheden waren beperkt, de uitstraling was koud en de juiste sfeer moeilijk te behalen. Testen, marktverkenning en zelfstandig doorontwikkelen heeft ertoe geleid dat met led een hoger sfeerniveau wordt bereikt dan met halogeen. De vooraf programmeerbare sfeerstanden zorgen voor een perfect resultaat, zowel bij daglicht als in de avond. De bijdrage die het levert aan het milieu en de portemonnee is daarbij voor dEP een vanzelfsprekendheid.” De mens is de uiteindelijke sleutel tot succes. Voordat een project wordt opgestart is er intensief contact met de klant. Wat zijn de wensen, welk budget is beschikbaar en hoe lang duurt het voordat de investering is terugverdiend, zijn vragen die altijd terugkomen.

De ontwerpers van dEP schetsen de eerste tekeningen terwijl technici de verduurzamingsmogelijkheden in kaart brengen. Als de klant akkoord is met het plan gaan de medewerkers aan de slag. Het bedrijf is letterlijk in staat om vanaf de eerste ontwerptekening tot aan de laatste schroef het project zelf te realiseren. Ook is er een grote vraag vanuit de markt om halogeenverlichting om te bouwen naar ledverlichting. Vanzelfsprekend is dat ook een rol die dEP zeer past.

Robert Burgstad en Sam Anders, sfeerontwerpers dEP
Robert Burgstad en Sam Anders, sfeerontwerpers bij dEP. Samen voorzien zij menig high-end horecazaak van licht-,beeld- en geluidsontwerpen.

Goed contact

Voor dEP is goed en regelmatig contact met de klant erg belangrijk. De gedachte dat iedere zorgvuldig opgebouwde relatie leidt tot betere inzichten en resultaten, spreekt bij dEP voor zich. Het direct inschakelen van een ontwerper is de eerste stap naar een duurzaam, goed, exclusief en sfeervol concept. Met trots zeggen wij: dEP zorgt voor volle zaken!

Meer informatie over dEP

Artikel delen