[Geopend] Tapperij de Eeuwige Jeugd in A’dam

[Geopend] Tapperij de Eeuwige Jeugd in A’dam

Amsterdam staat bekend om zijn vele proeflokalen en vanaf vandaag is daar weer een nieuwe bijgekomen: Tapperij de Eeuwige Jeugd. Een proeflokaal, cocktailbar, spelletjescafé en karaokebar ineen.

In 2016 werd brouwerij de Eeuwige Jeugd opgericht. Een paar maanden geleden begonnen de eigenaren van de brouwerij aan een nieuw avontuur. Zij gingen de uitdaging aan om van een monumentaal pand aan de Linnaesstraat een gezellige plek te maken waar verschillende ruimtes zijn ingericht aan de hand van de karakters van bieren uit het assortiment

Nooit te oud om te spelen
Ouderwets spelletjes spelen, darten, karaoke en shuffleboarden, het kan allemaal bij de tapperij. De brouwers willen een horecazaak waar je kunt ontsnappen aan de zwaarte van het volwassen leven en waar het kind in je naar boven wordt gehaald. 

Op de tap en uit de keuken
Natuurlijk vind je hier de Gladjanus, Bullebak, Lellebel, Bokkelul, Nitwit, Gluiperd en Belhamel op de tap, die overigens vernoemd zijn naar oude scheldnamen van vroeger. Maar ook andere speciaal bieren van andere brouwerijen door het hele land en beercocktails staan op de kaart. Voor het proeflokaal is nu ook voor het eerst een eigen pilsener gebrouwen en zijn er frisse homemade lemonades. Ook kan er gegeten worden:  poutines. Deze biologische frieten kan je met verschillende soorten toppings bestellen. En op zondag serveren ze pannenkoeken.

Artikel delen