Disco Dolly en Bloemenbar in Amsterdam gaan sluiten

Sluiting de Bloemenbar en Disco Dolly in Amsterdam

Disco Dolly en Bloemenbar in Amsterdam gaan sluiten

De Bloemenbar en Disco Dolly in de Handboogstraat in Amsterdam gaan sluiten. De eigenaren, waaronder Pim Evers, vinden het tijd voor iets nieuws. De zaken zijn nog een paar weken open en zullen op 22 december afsluiten met een groot afscheidsfeest.

Mede-eigenaar Pim Evers vindt dat het tijd voor iets nieuws. Samen met vier compagnons opende hij in 2011 de Bloemenbar en twee jaar later de Disco Dolly, op de plek van de oude Dansen bij Jansen.

Disco Dolly

Disco Dolly postte op 1 december een foto op het Instagramaccount van de zaak met de tekst: “Lieve mensen, het moment is hier. ’t Straatje zoals wij hem kennen, is vanaf 23 december verleden tijd. Na ruim 10 jaar sluiten mijn buurvrouw en ik hand in hand onze deuren. Het is tijd voor iets nieuws.”

“Ik wil alle lieve mensen die voor, achter, of op de bar hebben gestaan bedanken uit het diepste van mijn hart. December knallen we nog een maand vol gas met een spetterende afsluiter op de 22ste, wees welkom. De dag erna zullen wij in besloten groep afscheid nemen van ons zo geliefde plek. Er is niets wat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaard. Liefs Dolly.”

Bloemenbar

Er komt ook een einde aan de Bloemenbar, die na ruim 12 jaar haar deuren gaat sluiten. In een bericht op het Facebook- en Instagram account van de zaak laten zij weten: “Het is mooi geweest. Na ruim 12 jaar wordt december de laatste maand van de Bloemenbar, ooit. Ook mijn zusje Dolly gaat haar deuren sluiten. Maar de komende weken staan die deuren nog wagenwijd open dus kom nog een biertje drinken, voordat het te laat is. Dan proosten we samen om op al het geluk en absurde hoeveelheid plezier van 12 jaar ‘Het Straatje’. Het was fantastisch.”

Artikel delen