Dolle Diva, Amersfoort is open: over de top-zaak met uitbundig design

Dolle Diva Amersfoort

Dolle Diva, Amersfoort is open: over de top-zaak met uitbundig design

Luc Dielissen opende half april restaurant Dolle Diva in het centrum van Amersfoort. De zaak heeft een uitbundig interieur en is geopend voor diner en borrel. Bekijk de foto’s onderaan dit bericht voor een inkijkje!

Foto's: Nick Brons en studio.joos

Interieur

Na het succes van Dikke Dirck in Amersfoort opende Luc Dielissen een nieuwe zaak in het centrum van de stad: Dolle Diva. De zaak zit in het pand waar voorheen café ‘t Nonnetje gevestigd was. Dielissen toverde het om tot een ‘over the top’-eetbar waar gasten terechtkunnen voor zowel een uitgebreid diner als een gezellige borrel.

'Aan het plafond hangen grote kristallen kroonluchters'

Het interieur is net zo ‘dol’ als de naam al doet denken. Aan het plafond hangen grote kristallen kroonluchters. Muren en meubels zijn gehuld in hysterische prints. De eyecatcher van de zaak? Dat is de enorme U-vormige bar van natuursteen! Gasten nemen hier plaats voor een cocktail óf kiezen voor een van de knusse hoekjes met fluwelen loungebanken.

Menu

Het restaurant is van woensdag tot en met maandag open van 16.00 uur tot laat. Gasten kiezen uit een á la carte-menu. Het menu bestaat uit kleine gerechten (shared dining) die geïnspireerd zijn op de wereldse keuken. Van sushi-rolls met gefrituurde garnaal en tonijntartaar tot ceviche van zeebaars en van bao buns tot risotto. Naast het gangenmenu hebben gasten ook de mogelijkheid om extra gerechten bij te bestellen.

Meubilair: Satelliet (krukken: Originals collectie – ReUnited van Lars Snellaars) 

Dolle Diva-Interieur-5
Dolle Diva-studio.joos-2 Dolle Diva-studio.joos-1
Dolle Diva-Interieur-4
Dolle Diva-studio.joos-8 Dolle Diva-studio.joos-3
Dolle Diva-Interieur-6
Dolle Diva-studio.joos-4 Dolle Diva-studio.joos-5
Dolle Diva-Interieur-3
Dolle Diva-studio.joos-6 Dolle Diva-studio.joos-7
Artikel delen