[Geopend] Doloris in Tilburg

[Geopend] Doloris in Tilburg

Doloris in Tilburg is een bijzonder nieuw project: het is een surrealistisch doolhof van vierhonderd vierkante meter, verspreid over meer dan veertig kamers. Jaap van Ham, Joep van Gorp en Gijs van der Velden realiseerden een rooftopbar op het dak van het pand. Designbureau Beers|Brickworks verzorgde het interieur. Bekijk foto's ervan én van de gerechten onder dit bericht.

De ontwerpers vertellen: “We hebben niet gestreefd naar het perfecte plaatje. Doloris moet een gestylde chaos uitstralen met aandacht voor detail. Wanneer je goed kijkt zie je bijvoorbeeld dat iedere bank is opgebouwd uit laagjes. Deze laagjes zijn bewust gekozen om de banken een extra speelse uitstraling te geven. Niets mag te braaf zijn.”

Vrouwelijk en sexy
Dit zie je volgens hen ook terug in de materialen: glanzend en mat, zacht en hard, luxe en shabby, alles in contrast. “Terwijl we binnen de zwoele vrouwelijke en sexy sfeer benadrukken, hebben we op het dakterras een vrije playground gecreëerd met een speciale Corona-loungeplek waar gasten achterover kunnen hangen en kunnen genieten van de zonsondergang. Het dak moet voelen als vakantie!” Doloris.nl

Design: Beers|Brickworks

Artikel delen