DoubleTree by Hilton breidt uit met zes hotels in Europa

Tags: hotel

DoubleTree by Hilton breidt uit met zes hotels in Europa

Hilton heeft vandaag - 2 februari 2022- aangekondigd dat het DoubleTree by Hilton-portfolio fors zal worden uitgebreid met de komst van zes nieuwe Europese hotels in Italië, Frankrijk, Roemenië, Hongarije, Nederland en Duitsland.

Foto: Stan de Haas

37 nieuwe hotels in komende vijf jaar

Sinds de introductie in Europa in 2008 is Hilton doorgegaan met de groei van het label DoubleTree by Hilton. Vorig jaar werden 10 hotels geopend op locaties als Londen, Frankfurt en Brussel en in de komende vijf jaar worden er naar verwachting nog eens 37 hotels geopend. Deze hotels zullen zich bij de meer dan 120 DoubleTree by Hilton-vestigingen voegen die momenteel al in Europa gevestigd zijn.

DoubleTree by Hilton Sittard – Nederland

Volgend op een franchiseovereenkomst met Black Label, is in december 2021 een nieuwe vestiging van DoubleTree by Hilton geopend in Sittard. Het historische gebouw beschikt over 90 kamers, een Frans restaurant, een fitnesscentrum, vergader- en evenementenruimtes en Bar Bisco in de voormalige kapel van het pand. DoubleTree by Hilton Sittard is Hilton’s eerste hotel in de Nederlandse provincie Limburg.

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof – Duitsland

Na een franchiseovereenkomst met Schweizerhof Hotel GmbH & Co. KG, werd in december 2021 DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof geopend. Als Hilton’s eerste hotel in Hannover, zal het hotel de stad helpen jaarlijks meer dan 60 internationale beurzen te organiseren.

DoubleTree by Hilton Lyon Eurexpo – Frankrijk

DoubleTree by Hilton Lyon Europexpo is Hilton’s eerste vestiging in Lyon. Het hotel werd geopend in januari 2022 en beschikt over 141 gastenkamers en vier aanpasbare vergaderzalen. Het hotel wordt geëxploiteerd onder een franchiseovereenkomst met SARL Societé de l’Hotel du Lac en wordt beheerd door Solanet Gestion Hôtelière.

DoubleTree by Hilton Milan Malpensa Solbiate Olona – Italië

DoubleTree by Hilton Milan Malpensa Solbiate Olona gaat naar verwachting openen in april 2022 waarmee het zich zal aansluiten bij zeven andere DoubleTree by Hilton-hotels in Italië. Het hotel telt 246 kamers.

DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences – Hongarije

DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences is het eerste DoubleTree by Hilton-hotel in Hongarije. Het hotel opent haar deuren naar verwachting in 2023, met wellness- en SPA-faciliteiten, een zwembad en vergaderruimte.

DoubleTree by Hilton Brasov City Centre – Roemenië

DoubleTree by Hilton Brasov City Centre is het eerste Hilton-hotel in Brasov, dat na Boekarest de meest bezochte stad van Roemenië is. De opening is gepland voor 2024 en het hotel zal onder meer beschikken over een skybar, een casino met een aparte ingang, vergaderfaciliteiten en een fitness- en wellnesscentrum.

Op de hoogte blijven van alle trends en het nieuws in de horeca? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Artikel delen