[Geopend] Ron's Gastrobar Indonesia Downtown

[Geopend] Ron's Gastrobar Indonesia Downtown

In januari opende Ron Gastrobar Indonesia Downtown haar deuren. Het is indonesische fine dining met op een unieke locatie.

Met het pas geopende Downtown vlakbij de Dam in Amsterdam wordt voortgebouwd op het succes van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk. Executive-Chef Agus Hermawan, door de Indonesische Minister van Toerisme benoemd tot ambassadhttp://www.hipstudio.nleur van de traditionele Indonesische keuken, zijn protegé Chef Luke Brouwer en het team, zorgen voor een unieke culininaire experience in deze Urban Jungle.

Urban Jungle
Downtown is geïnspireerd op de God en weduwe “Rangda”. Wanneer de avond valt en de muziek en het entertainment dynamischer wordt krijgt Rangda met haar vlammende tong, scherpe klauwen en demonisch rollende ogen, steeds meer moeite om de rust en harmonie in de Urban Jungle te bewaren. Met de ingang in de smalle steeg lijkt het op achteraf gelegen steegjes van Jakarta. De bar van Downtown heeft een spannende en uitgebreide verzameling cocktails, wijnen en gedestilleerd. De imposante stalen dakconstructie  biedt uitzicht op een ware sterrenhemel van 275 lichtjes en over Amsterdam. HIP Studio is verantwoordelijk voor Concept, Design & Uitvoer.

Artikel delen