Grote restyling Eden Hotel Amsterdam

Tags: hotel

Grote restyling Eden Hotel Amsterdam

Het Eden Hotel aan de Amsterdamse Amstel is volledig gerestyled. Het nieuwe interieur is een knipoog naar het theaterrijke verleden van de buurt. Niet voor niets is de slogan ‘The stage is yours’. De foto’s onderaan het artikel geven een impessie van het resultaat.

Knipoog naar theaterrijke verleden

Het ‘podiumthema’ vind je in het gerestylde hotel bijvoorbeeld terug in de burlesquekamers, die refereren naar variétéachtige shows in nachtclubs, ende vrolijke kamers met lichte bloemen en donkere hoekjes waar alle spotlights op het bed zijn gericht. Verder zijn er een nieuwe lobby met warme en uitnodigende uitstraling, mini-supermarkt van Wundermart en bar-restaurant Centre Piece met deels selfservice.

studio

Opnamestudio, lounge en restaurants

In het souterrain bevindt zicht Obsidian. Dit is een opnamestudio en muzieklounge met de sfeer van een relaxte vinylclub en een luisterbar in Tokiostijl. In het pand zijn ook de restaurants Slagerij de Beurs en Graphite* gevestigd.

Eden Hotel Group

Het hotel valt onder de Eden Hotel Group (veertien Eden Hotels, waaronder Holiday Inn Eindhoven en Hard Rock Hotel Amsterdam Americain) en is een familiebedrijf. De horecageschiedenis van de familie Dijkstra gaat terug tot 1947. Léon Dijkstra is nu directeur van de hotelgroep.

Artikel delen