[Geopend] Factory Girl in Amsterdam

[Geopend] Factory Girl in Amsterdam

Factory Girl van chef Sofia D. Sözen heeft de deuren geopend in de Amsterdamse wijk de Pijp. Het 'huiselijke' en vriendelijke ontbijt- en lunchconcept heeft zich al succesvol bewezen in Berlijn en wil nog meer vestigingen in Europa gaan openen. Bekijk foto's van de nieuwe vestiging én gerechten onder dit bericht.

Op de menukaart staan tal van gezonde ontbijt-, lunch en brunchgerechten. Van boeren ontbijtplanken en sandwiches tot diverse originele ei-creaties, bruchetta's en een seizoenssalade. Tevens worden er allerlei extra items aangeboden ter uitbreiding van een gerecht. Zoals een gepocheerd ei, diverse kazen, bresaola, worstjes, hummus, avocado of rode bieten. Er zijn verscheidene keuzemogelijkheden in vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en zelfs zonder suikers.

Signature dessert
Opvallend element in het interieur is de 'selfie wall', waarop ook de artistieke eigenaresse én chef Sofia D. Sözen staat. Haar signature-dessert 'Coco Angéla' is een huisgemaakte delicatesse en kent een originele traditie bij het serveren van de laatste portie.

Uitbreiding in Europa
De + in het +FACTORY GIRL logo symboliseert de voorspelling om meerdere vestigingen in verschillende grote steden in Europa te realiseren.

 

 

Artikel delen