De brasserie
“Het is altijd al een droom van ons geweest om een grote brasserie te openen”, vertellen de jonge ondernemers Omar Baggen en Thijs Barelds die naast Bonnie hun tweede zaak openen. Bij deze brasserie komt alles samen van de Fam. Goudvisch: elementen uit het interieur, klassiekers van de menukaart en bovenal de familiare sfeer. Voor een kop koffie, een lunch of een uitgebreid diner – bij Polly Goudvisch staat de deur open.
De ruimtes
Polly is opgedeeld in verschillende ruimtes. Bij binnenkomst worden gasten onthaald in het café met een lange bar en hoge tafels. Hier begint de dag en eindigt de avond. Verder is er een restaurantgedeelte met intieme zithoeken en tafels. Aan weerszijden van de brasserie slaan de zijdeuren open naar de ruime terrassen. Hier schijnt de hele dag de zon en kijken gasten uit over ‘t IJ. De bovenverdieping van Polly (De Zolder) biedt ruimte voor privé-events met een bar, open keuken en dakterras. De Zolder is te boeken voor vergaderingen, lunch, diner en borrels.
'De Zolder is te boeken voor vergaderingen, lunch, diner en borrels'