Fletcher Hotels neemt Hotel Noordsee en NH Veluwe Sparrenhorst over

Hotel Noordsee-Ameland
Tags: hotel

Fletcher Hotels neemt Hotel Noordsee en NH Veluwe Sparrenhorst over

Fletcher Hotel nam in april 2024 twee hotels over: Hotel Noordsee op Ameland en NH Veluwe Sparrenhorst in Nunspeet. De reden van de overnames is de verwerving van Hotel Noordsee aan vastgoedondernemening Dunavast en de dreiging tot faillissement van NH Veluwe Sparrenhorst. CEO Rob Hermans is enthousiast over de overnames. 

Fletcher Hotel-restaurant Noordsee-Ameland

Per 1 april hangen bij Hotel Noordsee op Ameland de vlaggen van Fletcher Hotels. De vestiging is namelijk recent verworven door vastgoedonderneming Dunavast. “Samen zullen we streven naar het optimaliseren van de gastervaring en het positioneren van Hotel Noordsee als topbestemming op Ameland”, zegt Aart Jan Verdoold, CEO van Dunavast.

Het hotel gaat verder onder de naam Fletcher Hotel-restaurant Noordsee-Ameland. Het is een viersterrenhotel dat beschikt over 54 hotelkamers met balkon en 42 drie- en vierpersoonsappartementen met eigen terras of balkon. Het hotel ligt tussen het dorpje Nes en het strand op Waddeneiland Ameland.

*Tekst gaat verder onder foto.

Ontbijtzaal-Hotel-Noordsee

^ Restaurant Hotel Noordsee-Ameland

Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels: “Dit hotel voldeed aan al onze eisen. Het is namelijk een vakantiehotel bij uitstek, voor zowel kort als lang verblijf, waarbij je een keuze maakt tussen een hotelkamer of appartement.” Naast de hotelkamers en appartementen beschikt het hotel ook over een binnenzwembad, sauna en een á-la-carte-restaurant met bar: mr. Sandman.

*Tekst gaat verder onder foto.

Hotelkamer-Hotel-noordsee-ameland
Hotelkamer Hotel Noordsee-Ameland

Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe

Op maandag 15 april nam Fletcher Hotels NH Veluwe Sparrenhorst over. Dit hotel gaat verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe. De vestiging vind je in Nunspeet op de bosrijke Veluwe. Het beschikt over 117 hotelkamers, waarvan het overgrote deel uitkijkt over de tuinen of het omringende bos, een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte, zestien vergaderzalen, een uniek theater en diverse horecagelegenheden, zoals restaurant DayZZ voor ontbijt en à-la-carte-restaurant OINC!.

Voor zakelijke bijeenkomsten is er de Red Lounge, onderdeel van Marilyn’s Bar. Het Grand Café is open voor lunch of een kop koffie en de drie ruime terrassen hebben uitzicht op het bos. Hermans: "Met deze overname voorkomen wij sluiting van dit  hotel en garanderen we continuïteit van het toerisme in dit gebied.”

Hotel-ontbijtzaal-nh-veluwe
Hotelkamer en ontbijtzaal NH Veluwe Sparrenhorst
Artikel delen