Foodhall Scheveningen geopend

Foodhall Scheveningen geopend

Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, de deuren van de gloednieuwe Foodhall in Scheveningen op de vernieuwde Noordboulevard zijn geopend. Met bekende (lokale) foodondernemers en spannende nieuwkomers is er genoeg keuze in gerechten. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten veilig kunnen genieten van de (na)zomer.


Foodhall Scheveningen

Foodhall

Foodhall Scheveningen: grenzeloze lekkernijen onder één dak


De Foodhall Scheveningen biedt grenzeloze lekkernijen onder één dak. Zo openden bekende Haagse concepten als Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, W.T.F. (World Tempting Flavors) en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall.

Daarnaast haalde de Foodhall ook een aantal grote namen naar Scheveningen met ervaring in foodhallen elders; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht: De Scheveningse Oesterbar, Meat on a Stick, Saigon Streetfood, Frozen Sweets en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die een eerste vaste zaak startten in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.


Foodhall ScheveningenHeerlijk nazomeren in Scheveningen


De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt met recht de nieuwe hotspot van Scheveningen. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De prachtige hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige markt. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen.

Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee.


Foodhall Scheveningen

Artikel delen