[Geopend] Gastrobar 1910 in Almelo

[Geopend] Gastrobar 1910 in Almelo

In een historisch pand in het centrum van Almelo openden horecaondernemers (en broers) Gabriel en Stefan Urucoglu in september Gastrobar 1910: een restaurant waar het draait om goede vlees- en visgerechten die je naar wens met elkaar kunt delen. Het design werd gedaan door Kaja Interieurs. Bekijk de beelden van het interieur (gemaakt door Rob Nijhuis) onder dit bericht.

Het pand aan de Grotestraat is jaren geleden – toen er een andere horecazaak zat - al door Kaja Interieurs ingericht, maar werd voor Gastrobar 1910 volledig gerestyled. “De bar en keuken konden blijven staan, maar de inrichting moest compleet anders”, vertelt Marc Schwarte van Kaja Interieurs. 

Veel goud
De stylisten van Yourstylingcompany kozen daarom voor warme, natuurlijke tinten, luxe velvet bekleding, botanische elementen en veel messing en goud. Schwarte: “Het gouden logo sluit aan op het interieur, maar ook op het servies, kleding en menukaart. De doordachte belichting zorgt ervoor dat het goudkleurige behang, de mooie wijnklimaatkast en de gouden wanddecoraties extra mooi uitkomen.” Gastrobar1910.nl

Design: Kaja Interieurs
Styling: Yourstylingcompany

Artikel delen