Sjoerd Sybesma GM INNSiDE by Meliá Amsterdam

Sjoerd Sybesma GM INNSiDE by Meliá Amsterdam

Sjoerd Sybesma is aangetreden als General Manager voor het INNSiDE by Meliá Amsterdam hotel dat omstreeks eind dit jaar, begin volgend jaar haar deuren opent midden in het hart van de Zuidas, direct naast het WTC en Station Amsterdam. Sybesma is afkomstig van het Hilton in Den Haag waar hij ook General Manager was.

Nieuw hotel op de Zuidas

INNSiDE by Meliá (4 sterren) is een van de merken van het Spaanse Meliá Hotels International. Het is een hotelconcept rondom de moderne reiziger met een actieve levensstijl die naadloos verschuift tussen werk en ontspanning. Het hotel vestigt zich in de voormalige Akzo Nobel toren in het Amsterdamse zakendistrict Zuidas.

innside by melia amsterdam skybarHet gebouw wordt momenteel grondig verbouwd. Daarbij wordt de wolkenkrabber ook verhoogd. Het hotel telt 328 kamers en krijgt een skybar plus restaurant op de 19de verdieping. Op de begane grond komen eveneens een bar en restaurant.

Sjoerd Sybesma

Sybesma begon zijn hotel-carrière bij hotelgroep Hilton. Hij deed voor deze hotelgroep ervaring op in onder meer Amsterdam, Antwerpen, Den Haag. In 2012 was hij als pre-opening manager en hotel manager van Hilton Garden Inn Leiden 4* verantwoordelijk voor het opstarten van het hotel en op de kaart zetten van de diverse faciliteiten van het hotel waaronder verschillende Food & Beverage concepten.

In 2015 trad hij bij Hilton The Hague 5* aan om het hotel voor een periode van vijf jaar te leiden.

“Ik word geïnspireerd door te werken in een omgeving waar werken, wonen en ontspannen onderdeel van uitmaken. Ons urban lifestyle hotel mét de allereerste skybar op de Zuidas gaat de omgeving een enorme boost geven. Ik geniet ervan om in de hotels aanwezig te zijn en in nauw contact te staan met werknemers, gasten en de naaste bewoners”, aldus Sybesma.

INNSiDE by Meliá

Het op Mallorca gevestigde Meliá Hotels International telt wereldwijd 350 hotels waarvan momenteel 30 hotels onder de INNSiDE formule vallen. Deze hotels zijn verspreid over Europa, Amerika en Azië INNSiDE by Meliá is al te vinden in Spanje, Duitsland, UK, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Vietnam, China, USA, Brazilië en Peru. Amsterdam wordt nu aan dit rijtje toegevoegd.

Met de lancering van INNSiDE Amsterdam en INNSiDE Luxemburg breidt het merk dit jaar verder uit in Europa.

Op de hoogte blijven van nieuws in de horeca? Schrijf je in voor de Entree nieuwsbrief. 

Artikel delen