Good Vibes Horeca heropent grandcafé in De Lichttoren in Eindhoven in juni

De mensen van Good Vibes Horeca

Good Vibes Horeca heropent grandcafé in De Lichttoren in Eindhoven in juni

Het licht gaat weer branden op de begane grond van één van Eindhovens meest iconische gebouwen ‘De Lichttoren’. In dit pand, dat vroeger fungeerde als gloeilampenfabriek van Philips, opent de Eindhovense horecagroep Good Vibes Horeca begin juni de deuren van hun nieuwe Grandcafé De Lichttoren. Ze nemen de zaak over van Rob Bongers. De zaak krijgt driehonderd zitplaatsen en een groot stadsterras. 

Iconisch pand

Mede-eigenaar Tom van Brussel vertelt: "Mogen starten in zo'n iconisch pand in de stad is voor ons als echte Eindhovense ondernemers de kers op de taart. Wij willen er alles aan doen om de authentieke elementen van het oude fabriekspand te behouden. Juist dit stukje geschiedenis vinden we belangrijk en mooi om over te brengen aan de gast. Het pand heeft al veel allure door alle iconische elementen zoals de hoge raampartijen, grote stalen deuren en authentieke verlichting. Uiteraard gaan we onze persoonlijke touch geven aan het concept en aan het interieur. Dit alles zonder in te leveren op laagdrempeligheid en toegankelijkheid; iedereen moet zich hier thuis blijven voelen.”

'We hebben alle ingrediënten om er een heerlijke plek van te maken'

“Met driehonderd zitplaatsen binnen en een groot stadsterras willen we van De Lichttoren een heerlijke plek maken voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, een goede lunch, een snel of uitgebreid diner, een vergadering of zakelijke bijeenkomst en voor een borrel tot laat in de avond. Met een speelhoek binnen en, als de vergunning wordt goedgekeurd, een speeltuintje op het terras, een multifunctionele ruimte voor besloten gezelschappen en de vele sfeervolle plekken die zicht bieden op het bruisende centrum zijn alle ingrediënten hiervoor in huis.”

Good Vibes Horeca-De Lichttoren-Eindhoven

 

Artikel delen