[Foto's] Restyling: Green Village Nieuwegein

[Foto's] Restyling: Green Village Nieuwegein

Green Village in Nieuwegein is onlangs volledig verbouwd. De trouw- en evenementenlocatie, die in handen is van dezelfde eigenaren als het nabijgelegen NBC Congrescentrum, is mede door de opening van de Orangerie twee keer zo groot geworden. Bekijk de foto’s van de vernieuwde Green Village onder dit bericht.

In 2006 opende de familie Van Hooijdonk Green Village. De oude boerderij in Nieuwegein werd omgetoverd tot een kleinschalige evenementenlocatie. Door de recente verbouwing is het bedrijf nu twee keer zo groot geworden.

Orangerie
Praktisch alle ruimtes hebben een grondige metamorfose ondergaan waardoor er nu onder andere twee ontvangstruimtes en een restaurantgedeelte zijn ontstaan. Aan de oude boerderij zijn verder twee grote ruimtes gebouwd: een grote zaal waar feesten tot 500 gasten plaats kunnen vinden en de Orangerie. Gasten krijgen in de Orangerie echt een buitengevoel door de glazen wanden en het glazen dak. Hierdoor heeft het weer geen invloed op bijeenkomsten.  

NBC Congrescentrum
De familie Van Hooijdonk is naast Green Village ook eigenaar van het NBC Congrescentrum dat op honderd meter afstand ligt. Green-Village.nl

Design: Hugo Broeders
Interieurbouwers: Horstermeer en Vowisol Wintergärten GmbH (Orangerie)
Licht: DEP
Keuken: Beuk Horeca
Aannemer: Bouwbedrijf De Wit IJsselstein B.V.

Artikel delen