Grootste terras van provincie Utrecht

Grootste terras van provincie Utrecht

Bij horeca- en watersportlocatie Down Under in Nieuwegein opent komende donderdag (4 juni) het grootste terras van de provincie Utrecht. Met een afmeting van meer dan voetbalveld is er de hele zomer genoeg ruimte voor terrasliefhebbers. 

Op maandag 1 juni (2e Pinksterdag) mogen de terrassen vanaf 12 uur weer open. Met het mooie weer in het vooruitzicht komt dat goed uit voor iedereen. Bij Down Under, gevestigd aan de Laagravense plas op het driepunt tussen Utrecht, Houten en Nieuwegein, hebben ze de afgelopen weken hard gewerkt om vanaf maandag weer de eerste gasten te kunnen ontvangen.

Genoeg ruimte 

Paul Gootjes, bedrijfsleider horeca, licht toe: “We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. De hele locatie is opgeknapt en het team kijkt ontzettend uit naar de opening. Nu het strand en cablepark sinds kort weer geopend zijn en watersporters het water op kunnen, zijn we blij dat ook het restaurant haar deuren wederom mag openen. Voor de beachclub, gelegen direct aan het zandstrand is een groot terras gecreëerd van meer dan een voetbalveld groot. Meer dan genoeg ruimte voor iedereen om op 1,5 meter afstand te kunnen genieten van een drankje, een lekkere lunch of iets anders te eten en het zonnetje.” Bij binnenkomst worden gasten ontvangen door een host die hen een aantal controlevragen stelt en wast iedereen verplicht zijn handen. Op het terras zijn een bar en een buitenkeuken geplaatst waar je eten en drinken kunt bestellen en dat alles met zicht op de Laagravense plas en de watersporters.

Het grootste terras van Utrecht is elke week van donderdag t/m zondag geopend. Voor het restaurant en terras op de 1e verdieping is, vanwege het beperkte aantal plekken, reserveren wél noodzakelijk. 

Tags: 
Artikel delen