Happy Italy opent een nieuw restaurant in het centrum van Roermond

Happy Italy Roermond

Happy Italy opent een nieuw restaurant in het centrum van Roermond

Happy Italy heeft na een grote verbouwing een nieuw restaurant geopend in het centrum van Roermond. Het fast-casual-dining restaurant valt onder de vleugels van Restaurant Company Europe (RCE). Inmiddels zijn er meer dan twintig restaurants in Nederland.

De nieuwste Happy Italy is gevestigd aan de Markt in het centrum van Roermond. Het pand werd de afgelopen maanden grondig verbouwd naar het Happy Italy concept. Resultaat; een trendy restaurant met een ruime hoeveelheid zitplaatsen, variërend van knusse tafeltjes voor twee tot comfortabele banken waar je gemakkelijk met een grote vriendengroep of de hele familie aanschuift. En er is ook een speelhoek met ballenbak waar kinderen zich in kunnen uitleven.

More for less

Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs én grote porties, maakt Happy Italy uiteten gaan beschikbaar voor een breed publiek. Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe, de horecagroep waar Happy Italy onderdeel van is: "Op onze menukaart vind je een ruime keuze aan verse pasta’s, grote pizza’s en lekkere sweets. Krijg je niet alles op, dan krijg je de rest mee in een ‘happy bag’, zodat je er later nóg een keer van kunt genieten. Of je nu bij ons langskomt met je gezin, een hapje wilt eten na een dag shoppen in het outletcenter, gaat borrelen met collega’s of je eerste date hebt, we doen er alles aan om een flinke dosis happiness toe te voegen aan je dag."

'Roermond heeft een tijdje moeten wachten op onze komst, maar nu kunnen we los'

Van Halderen: "Roermond heeft een tijdje moeten wachten op onze komst, maar nu kunnen we los. We hebben al heel veel leuke reacties ontvangen en wij kunnen echt niet wachten om iedereen te gaan ontvangen. Onze pizzabakkers staan in de startblokken!"

Happy Italy_Header met personen

Nieuwe look & feel

Onlangs onderging Happy Italy een grote rebranding. Het nieuwe restaurant in Roermond is daarmee de eerste locatie die volgens het nieuwe concept wordt geopend. Net als in de 20 bestaande Happy Italy restaurants, mocht ook hier de vakkenkast met traditionele tomatenblikken als echte eyecatcher niet ontbreken. Maar, het donkere kleurgebruik, de hippe materialen zoals de marmerlook tafeltjes, het groen en de catchy neon’s zorgen samen écht voor een vernieuwde sfeer. "Het is jonger, krachtiger en vooral beter aansluitend op onze happy way to look at the world."

Over Happy Italy

Everything to make you HAPPY. Met dat doel opende Happy Italy in 2011 het eerste restaurant. Inmiddels telt Happy Italy ruim 20 restaurants. De belangrijkste pijlers van de fast-casual-dining restaurantformule zijn de grote porties verse pasta en de pizza voor lage prijzen.
Happy Italy Roermond restaurant Happy Italy Roermond Bar
Artikel delen