Horecaformule STR’EAT Bars & Kitchens opent in Eindhoven

Opening STR'EAT Eindhoven

Horecaformule STR’EAT Bars & Kitchens opent in Eindhoven

STR’EAT Bars & Kitchens opent op woensdag 17 april de deuren in Eindhoven in de wijk Strijp-S. De all day-horecagelegenheid heeft tien keukens en drie bars. De initiatiefnemers zijn Geert Blenckers en Jeroen van Schijndel van GJD Horeca.

Menu en terras

In een industriële setting kunnen gasten de hele dag terecht bij STR’EAT Bars & Kitchens. In de ochtend voor koffie, gebak of een belegd broodje en tijdens de lunch voor gerechten uit tien verschillende keukens. Later op de dag is het ook een plek om te borrelen en dineren. Verder heeft de horecaformule een ruime drankenkaart met speciaalbieren, wijnen en verschillende soorten cocktails. Het restaurant beschikt buiten over een ruim terras met tweehonderd zitplaatsen op het gevelterras.

Evenementen

Naast dat je bij STR’EAT Bars & Kitchens kunt neerstrijken voor een hapje en drankje, neemt het ook actief deel aan evenementen in Eindhoven en Strijp-S. Denk hierbij aan (speciaalbier)proeverijen, foodthema-evenementen, demonstraties en live optredens.

*Tekst gaat verder onder foto's. 

STREAT-cocktails-en-wijn

De keukens

Tien verschillende soorten keukens zorgen samen voor de gerechten. Wil je zien hoe chefs de gerechten bereiden? Neem dan plaats aan de bar bij een van de keukens. Elke keuken heeft een eigen identiteit en concept. Negen keukens hebben een vaste invulling en één keuken is ingericht met seizoenspecials, thema’s of de mogelijkheid om bekende chefs uit te nodigen voor een bepaalde periode.

Deze keukens vind je bij STR'EAT Bars & Kitchens

 • Basta Pizza
  Basta Pizza is een klein familiebedrijf uit Eindhoven met een passie voor de Italiaanse Roman Style pizza. Ze begonnen ooit met een oude SRV-bus en nu staan ze met tien houtgestookte ovens op festivals en feestjes door heel Nederland.

Basta-Pizza-STREAT-Eindhoven

 • 10 Grams
  Dankzij ervaring in Italië en internationaal bereidt 10 Grams  truffelvoorgerechten en Italiaanse specialiteiten. Ze maken gebruik van een directe aanvoer van truffels uit Umbrië. 

 • Bukka9
  Bukka9 neemt je in de gerechten mee naar verschillende Afrikaanse landen. Alles is dagvers bereid en geïnspireerd op de Afrikaanse keukens.
10-grams-STREAT Bukka-9-STREAT

 • Infinitea
  Bij Infinitea draait alles om thee. Naast een assortiment aan gezonde snacks en voorverpakte thee om mee naar huis te nemen, wordt er ook bubble tea verkocht. 

 • Loaded
  Bij Loaded serveren ze afgetopte frieten, oversized gevulde nachobowls en andere snacks. De gerechten zijn perfect om te delen met vrienden of voor jezelf te houden.
Loaded-STREAT-Eindhoven-1
Loaded in restaurant STR'EAT
 • Lotus by Jermain
  'Lotus by Jermain' combineert Aziatische smaken met een focus op de Indonesische roots van sterchef Jermain de Rozario. Lotus serveert diverse gerechten van streetfood tot fine dining.

 • Memories van Damascus
  Ontdek de smaken van de Syrisch-Libanese keuken bij Memories of Damascus met verse mezze, maaltijden en Arabische zoetigheden. Alles is 100% halal.

 • NADD (No After Dinner Dip)
  Bij NADD serveren ze gezonder eten dat beter is voor je lichaam en de planneet. Anders dan de old school fastfoodketens. 
memories-of-damascus-STREAT NADD-STREAT

 • Strijp Centraal
  Strijp Centraal is een all-day lunch concept met gezonde en tijdloze producten, inclusief Belgisch belegde broodjes en 100% runderburgers, terwijl ze lokale hoogtepunten van Eindhoven benadrukken.

 • Yuzu Streetfood
  Yuzu Streetfood biedt een urban streetfoodmix van Japans, Peruaans (Nikkei) en Mexicaans. 

Bars

Ook zijn er verschillende bars aanwezig bij STR'EAT  Bars & Kitchens. Drie barconcepten zorgen samen voor een uniek en afwisselend drankenaanbod.

 • Central Bar
  Bij de grote centrale bar kun je jouw drankje bestellen uit een breed aanbod. Van warme dranken en speciaalbieren op tap of fles tot frisdranken en huiswijnen.
 • Bobby’s Bar
  Bobby’s Bar verzorgt vanuit een vintage bar geheel een cocktail- en gin-tonic-aanbod. Bobby’s Bar heeft in Helmond en Den Bosch ook nog twee andere vestigingen in het centrum van Eindhoven.
 • The Wine Bar
  Het nieuwe horecaconcept van The Wine Bar is onlangs ook in Helmond neergestreken. Hier is een breed aanbod van wijnen en bubbels te vinden vanuit wijnhuizen uit alle windstreken.
the-wine-bar-STREAT
The Wine Bar STR'EAT
Artikel delen