STR’EAT Bars & Kitchens opent op woensdag 17 april de deuren in Eindhoven in de wijk Strijp-S. De all day-horecagelegenheid heeft tien keukens en drie bars. De initiatiefnemers zijn Geert Blenckers en Jeroen van Schijndel van GJD Horeca.
In een industriële setting kunnen gasten de hele dag terecht bij STR’EAT Bars & Kitchens. In de ochtend voor koffie, gebak of een belegd broodje en tijdens de lunch voor gerechten uit tien verschillende keukens. Later op de dag is het ook een plek om te borrelen en dineren. Verder heeft de horecaformule een ruime drankenkaart met speciaalbieren, wijnen en verschillende soorten cocktails. Het restaurant beschikt buiten over een ruim terras met tweehonderd zitplaatsen op het gevelterras.
Naast dat je bij STR’EAT Bars & Kitchens kunt neerstrijken voor een hapje en drankje, neemt het ook actief deel aan evenementen in Eindhoven en Strijp-S. Denk hierbij aan (speciaalbier)proeverijen, foodthema-evenementen, demonstraties en live optredens.
*Tekst gaat verder onder foto's.
Tien verschillende soorten keukens zorgen samen voor de gerechten. Wil je zien hoe chefs de gerechten bereiden? Neem dan plaats aan de bar bij een van de keukens. Elke keuken heeft een eigen identiteit en concept. Negen keukens hebben een vaste invulling en één keuken is ingericht met seizoenspecials, thema’s of de mogelijkheid om bekende chefs uit te nodigen voor een bepaalde periode.
Ook zijn er verschillende bars aanwezig bij STR'EAT Bars & Kitchens. Drie barconcepten zorgen samen voor een uniek en afwisselend drankenaanbod.