Horecaondernemer Michael Hu wil groeien met restaurant Nomi (Amsterdam) en zoekt locaties

Nomi Amsterdam

Horecaondernemer Michael Hu wil groeien met restaurant Nomi (Amsterdam) en zoekt locaties

Midden in het centrum van Amsterdam, naast het Rembrandtplein, opende afgelopen november het Japanse/Koreaanse barbecue-restaurant Nomi. Eigenaar is Michael Hu, tevens eigenaar van Sumo in Amsterdam en Ajisan Ramen in Rotterdam. Het nieuwe all you can eat-concept valt goed in de smaak en daarom zoekt Hu nieuwe horecalocaties om uit te breiden.

Nieuwe locaties gezocht

Het onlangs geopende restaurant Nomi in Amsterdam is volgens eigenaar Michael Hu een groeiconcept. Hij zoekt dan ook nieuwe locaties om vestigingen te openen.

"Nomi in Amsterdam loopt het als een trein. Het restaurant zit elke dag vol en daarom willen we uitbreiden. We zijn op zoek naar nieuwe locaties", vertelt Hu. Hij denkt aan een locatie in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Breda, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, 's-Hertogenbosch of Den Haag. Hij benadrukt dat hij kritisch is. "Niet elke locatie is geschikt voor een barbecue-concept. Het plafond moet hoog zijn, en we hebben eisen met betrekking tot de afzuiging, bijvoorbeeld."

Koreaans barbecueën

Nomi is een nieuw restaurant in Amsterdam met een Japanse en Koreaanse kaart, met focus op barbecue, sushi en cocktails. Hu: "Bij Nomi kun je onbeperkt  Koreaans barbecueën in een warme sfeer." Hij is naast Nomi ook eigenaar van de andere Aziatische horecaconcepten Sumo in Amsterdam en Ajisan Ramen in Rotterdam.

Bij Nomi hebben gasten veel keuze betreft de gerechten. Zo staat er sushi en rijst en noodels op het menu, maar kunnen gasten ook Koreaans barbecueën. Hierbij bereiden gasten à la minute én aan tafel eten op een ingebouwde barbecue.  

Nomi Amsterdam_3

 

 

Nomi Amsterdam_2 Nomi Amsterdam_4
Artikel delen