Hotel The Florian in Hoofddorp geopend

Hotel The Florian in Hoofddorp geopend

Ten zuiden van luchthaven Schiphol opende Tony onlangs hotel The Florian. De designers van Workshop of Wonders transformeerden het voormalige kantoorpand uit de jaren ’90 en zetten er deels een nieuwe verdieping op met gouden lamellen. Bekijk meer foto's onder dit bericht.

Over The Florian

Het pand heeft een modernere uitstraling. Het hotel zelf is door het centrale atrium, met veel daglicht, naar binnen gericht. Op deze plek hebben gasten uitzicht op de open keuken van restaurant Dine with Florian. Hier worden onder leiding van chef Tom Dutch Cuisine-gerechten bereid met zoveel mogelijk lokale (seizoens)producten. In de rustigere buitenring bevinden de honderdvijftig kamers zich. Verder zijn er twee vergaderruimtes, twee sportruimtes en heeft het restaurant ook een bar en lounge.

The Florian

Design

Bij de inrichting van het hotel is gekozen voor tijdloze Nederlandse design-klassiekers van onder andere Gerrit Rietveld, Hendrik Willem Gispen en Mart Visser. Het hotel wil vooral een creatieve, dynamische en toegankelijke plek zijn voor iedereen, ook voor niet-hotelgasten dus.

Op de hoogte blijven van alle trends in de horeca? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Artikel delen