Hotel Valkenburg by Mercure geopend

Valkenburg_ByMercure
Tags: hotel

Hotel Valkenburg by Mercure geopend

Hotel Valkenburg by Mercure heeft op 1 maart 2022 zijn deuren geopend. Het hotel is gelegen in een bosrijk gebied rondom het Limburgse Valkenburg en heeft een industriële uitstraling met een ruig randje. Gasten kunnen verblijven in een van de 65 comfort rooms. 

 

Faciliteiten 

Hotel Valkenburg by Mercure ligt vlakbij kasteelruïnes, mergelgrotten en wellnesscenter Thermae 2000. Het hotel biedt diverse faciliteiten aan, waaronder restaurant RUW, een groot terras, fietsenopslag, samenwerkingen met lokale sportaanbieders zoals Shimano Experience Centre, Cycle Centre en Anytime Fitness en een ruime meeting room voor twaalf personen.

 

 

Valkenburg_ByMercure
Terras Hotel Valkenburg by Mercure

Kamers 

Alle kamers zijn uitgerust met een kingsize bed, bureau, flatscreen-tv, koffie- en thee faciliteiten, een minibar, regendouche en airconditioning. Het industriële design is in alle kamers doorgevoerd. 

 

Valkenburg_Kamer_ByMercure Valkenburg by Mercure (4)

 

Restaurant 

Het restaurant van het hotel is gevestigd op het terrein van een voormalige brouwerij en is de perfecte plek voor ontbijt, lunch of diner. Op de kaart staan uitgebreide gerechten, maar ook fingerfood voor bij de borrel. 

Bereikbaarheid

Het hotel is te bereiken met alle soorten vervoer. Het treinstation van Valkenburg ligt op ongeveer 15 minuten lopen en er zijn verschillende bushaltes nabij het hotel. Uiteraard is het hotel ook bereikbaar met de auto of fiets en binnen een straal van 150 kilometer liggen verschillende internationale luchthavens.

Valkenburg_ByMercure Valkenburg_ ByMercure

 

By Mercure 

Hotels die de ‘by Mercure’-vlag voeren, kunnen tot vijf jaar lang hun eigen accommodatienaam naast de merknaam gebruiken, terwijl ze geleidelijk werken aan een volledige integratie in de Mercure familie. 'By Mercure' verzekert gasten van dezelfde algemeen erkende internationale comfortnormen, kamergroottes, faciliteiten en servicekwaliteiten als in een Mercure hotels. 'By Mercure'-hotels mogen ook Accor's ALLSAFE-label implementeren; een accreditatie die aantoont dat het hotel voldoet aan de geverifieerde vertrouwde gezondheids- en veiligheidsnormen van Accor.

Artikel delen