[Foto's] Geopend: Hotel Pistache in Den Haag

[Foto's] Geopend: Hotel Pistache in Den Haag

In het Haagse Zeeheldenkwartier opende in februari Pistache. Eigenaren van het nieuwe eigentijdse boetiekhotel zijn Florianne Eshuis en Cathelijne van der Lande. Zij waren eerder werkzaam bij Hotel The Exchange in Amsterdam, als interieurstylist, inkoop Home-collectie van Sissy-Boy en in de tijdschriftenbranche.  Bekijk foto's van het nieuwe boetiekhotel onder dit bericht.

Voor gasten die slapen in Pistache moet het voelen als thuiskomen. Huiselijk comfort staat er daarom centraal. Om die sfeer te creëren zijn er in iedere suite een werkhoek en kitchenette te vinden. De grootste suite heeft zelfs een volledige keuken. In totaal bestaat het hotel uit 9 suites met een oppervlakte van 20 tot 70 vierkante meter.

Eigenzinnig en stijlvol
Verder zijn er om de huiselijke sfeer te bevorderen geen drukke lobby en restaurant in het hotel te vinden. Het interieur van Pistache is verder het beste te omschrijven als eigenzinnig en stijlvol. Kenmerkend zijn de visgraatvloer en een zacht kleurenpalet met (mosterd)gele, blauwpaarse en roze accenten. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1920 dat vroeger werd gebruikt als artsenhuis. HotelPistache.com

Design: Florianne Eshuis en Cathelijne van der Lande

Artikel delen