Huisje James in Ugchelen heropent met nieuw concept

Huisje James in Ugchelen

Huisje James in Ugchelen heropent met nieuw concept

Na een volledige renovatie heropent Huisje James, het fine dining restaurant op het terrein van Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel, zijn deuren. Het vernieuwde restaurant zet in op een culinaire totaalbeleving midden in de Veluwse natuur.

Focus op beleving

Huisje James presenteert zich voortaan met een concept waarin gastronomie, gastvrijheid en natuur nauw met elkaar verbonden zijn. Gasten worden ontvangen in ‘de Werkplaats’, een apart ingerichte ruimte voor het aperitief. Hierna volgt het diner in het restaurant. Elk onderdeel van het bezoek is ontworpen om de gast onder te dompelen in sfeer en smaak. Na het diner keren gasten hier terug voor koffie en huisgemaakte friandises. 

*De tekst gaat onder de foto verder.

Huisje James in Ugchelen
Chef-kok Laurens Samsen

Seizoensgerechten

Chef-kok Laurens Samsen leidt het vernieuwde keukenteam en werkt uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten, afgestemd op het seizoen en de Veluwse omgeving. “We willen gasten niet alleen verrassen met verfijnde gerechten, maar ook met een verhaal en een gevoel”, aldus Samsen.

Nieuw interieur

De make-over omvatte niet alleen een herinrichting van het interieur, maar markeert ook een koerswijziging in de positionering van het restaurant. De combinatie van stijl, rust en verfijnde gastronomie maakt Huisje James tot een unieke bestemming voor liefhebbers van fine dining op de Veluwe.

Huisje James in Ugchelen Huisje James in Ugchelen
 
Huisje James in Ugchelen Huisje James in Ugchelen
Artikel delen