IJssel Restobar geopend in Pillows Hotel Deventer

IJssel Restobar geopend in Pillows Hotel Deventer

IJssel Restobar opende op21 mei de deuren in Pillows Hotel in Deventer, op de plek waar voorheen het fine-dining restaurant IJssel zat. Het interieur is in samenwerking met Lot Sturm gedaan en het restaurant heeft een nieuw concept met een nieuwe menukaart geïntroduceerd. De Hotel Manager is Miranda Bouwmeester.

Hotel Manager Miranda Bouwmeester: “Het voelt als een mijlpaal om na de renovatie van onze hotelkamers nu ook het nieuwe restaurant te mogen openen. We zijn er meer dan klaar voor om vaste en nieuwe gasten op de mooiste plek in Deventer in IJssel Restobar of op het aangrenzende terras te ontvangen. Het draait hier om het creëren van herinneringen, om mensen samen te brengen rond heerlijk eten en drinken!”

IJssel-Restobar-Deventer
Pillows Hotel Deventer

Speels interieur

Het interieur is ontworpen met verschillende zitopties: zo kan je naast elkaar aan hoge tafels zitten, maar ook aan een klassiek een tafeltje voor twee. Ook kunnen gasten aan de bar zitten voor een bite en borrel. Het speelse interieur weerspiegelt wat er op de menukaart staat, van 24 maanden gerijpte Jamon ‘Batallé el Unico’ bij de borrel en Yellowtail Kingfish als voorgerecht of een scharrelkippetje 'Label Rouge' om te delen. Als dessert is er de keuze uit klassiekers zoals de Dame Blanche en sinaasappel crêpes met vanilleroom. Naast het restaurant hebben ook de hotelkamers een upgrade gekregen.

* Tekst gaat verder onder foto's.
Interieur-bar-bites-Restobar-IJssel-2
Interieur en bites IJssel Restobar

 

 

Over Pillows Hotels en haar restaurants

De hotels en restaurants van Pillows Hotels zijn gevestigd op de verschillende locaties in Nederland en België, zowel in stadscentra als omgeven door natuur. Sinds de start in 2017 zijn de volgende hotels en restaurants geopend:

  • Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en Coperto Restobar in Zwolle (2017)
  • Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, restaurant LOF en Olivier Le Petit Bistro in Gent (2018)
  • Pillows City Hotel Brussels Centre in Brussel (2020)
  • Luxury Boutique Hotel aan de IJssel en restaurant IJssel in Deventer (2021)
  • Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en Restaurant VanOost en Spring Brasserie (2022)
  • Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen (2023)

Pillows valt onder International Hotel Management Group, dochteronderneming van Amerborgh, opgericht door Alex Mulder

Artikel delen