Japanse koffieketen speelt slim in op Netflix-hitserie Stranger Things

Japanse koffieketen speelt slim in op Netflix-hitserie Stranger Things

De Netflix-serie Stranger Things is wereldwijd een ware hit, zo ook in Japan. Daarom opende de Japanse koffieketen Pronto in samenwerking met Netflix het pop-upcafé Stranger Pronto. Het café staat volledig in het teken van de populaire serie: van het interieur tot aan de menukaart. Hier waan je je in Hawkins en eet je El's favoriete wafels en pasta Demogorgon. 

Het pop-upcafé Stranger Pronto is open tot eind december dit jaar en is gevestigd in de modieuze wijk Shibuya in Tokio. Wie het café binnenstapt, belandt in de fictieve Amerikaanse stad Hawkins, Indiana. De donkere weerspiegeling van het stadje, ‘The Upside Down’, is ook verwerkt in het café. Gasten kunnen foto’s maken bij diverse Stranger Things-achtergronden, zoals bij de weg naar Hawkins, het huis van familie Byers en een aanvallende Demogorgon.

Van bananenmilkshakes tot Demogorgon-pasta

Ook het eten staat 100 procent in het teken van Stranger Things. Op het menu staan klassieke Amerikaanse gerechten die oplettende fans in de serie zagen. Denk aan El’s favoriete wafels en Dustins ijscoupe met chocolade. Ook is er gespeeld met gerechten waarin je elementen uit de serie terugziet. Zo bestaat de Demogorgon-pasta uit rosbiefplakken die gerangschikt zijn als de kop van een monster. Liever wat afhalen? Ook daar is aan gedacht. Er zijn diverse afhaaldrankjes, zoals een bananenmilkshake of een spannende Dark Side Mocha-milkshake.

Artikel delen