Kaja lanceert nieuwe najaarscollectie

Kaja lanceert nieuwe najaarscollectie

Kaja heeft de nieuwe najaarscollectie gelanceerd. Klanten kunnen er terecht voor iedere stijl. Van retro-look tot een comfortabele, compacte of spectaculaire stijl. De nieuwe collectie wordt gepresenteerd in een online collectieboek en video.

kajaKaja online boek en video

Het online collectieboek en de video inspireren iedere horecaondernemer. Break the rules with your interior! Of je nu op zoek bent naar wat kleine veranderingen in je interieur of een totaalproject, bij Kaja kun je alle kanten op. Geen complete metamorfose nodig, maar wel op zoek naar iets anders? Kom koffiedrinken en een snee echt Twentse krentenbrood eten met de Kaja-adviseurs. Zij kunnen alles vertellen over de geheel vernieuwde binnen- en buitencollectie. Ga om tafel met de eigen in-house designers. Zij werken in lijn met de nieuwste trends en tekenen jouw droomproject uit! Klaar voor de volgende stap? Dan stapt het projectteam graag mee. Zij kunnen alles realiseren van a tot z.

Kaja stoelen

Of je nu graag die retro-look wilt creëren met bijvoorbeeld de Vittoro-collectie of gaat voor comfort of compact met de Bobby-stoel, met de nieuwe collectie kun je alle kanten uit. Of pak je uit met rotan? Want ook natuurlijke vibes blijven dit seizoen aanwezig. Door de eenvoud van de stoel Abbey (pagina 8) en Jens (pagina 42) komt het rotan mooi naar voren. Bij de stoel Jens net iets meer door de combinatie van rotan, staal en leer. Houd je van spectaculair? Ook daar heeft Kaja aan gedacht. Bijvoorbeeld met de Olivia-stoel (pagina 18) en de stoel en barkruk Phillow (pagina 22).

Tafelbladen

Maar dat is nog niet alles! Want leuk al die nieuwe stoelen, maar de tafels dan? Kaja begrijpt dat je het liefst alles zelf uitzoekt! En dat kan met de Melamine-collectie. Kies de uitstraling die jij in jouw zaak wilt creëren. Stoer, rustig of klassiek, Kaja heeft het allemaal. Geef het blad net dat extra door een messing omlijsting of juist een stoere touch met blauwstaal (pagina 33). Maak het af met een onderstel naar keuze. Wist jij dat Kaja meer dan 50 verschillende modellen onderstellen heeft? Liever een natuurlijk tafelblad? Dan zoek je tafelblad Waltz op (pagina 35). Dit tafelblad wordt met de hand gemaakt, voorzien van een hoogwaardig epoxy opvulling en (m)eten is weten want de tafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zodra dit tafelblad in jouw inrichting staat heb jij een eyecatcher waar je u tegen zegt.

Eyecatchers

Over eyecatchers gesproken: a bold accessorie is a discovery of you. Maak een eigen ‘hoekje’ waar jij je waant in paradise (pagina 27). Zet er bijvoorbeeld bank Blossom neer in een roze tint. Of ga voor de Floral stoel, de naam van de stoel verteld al welk decor stof je hierop vindt. Combineer hierbij poef Jova in verschillende versies en jouw gasten voelen zich zó thuis dat ze weer willen komen.

Verlichting

Complete the progess tensloote met de juiste verlichting. Kaja heeft een fonkelend nieuwe collectie aan verlichting (pagina 65). Uniek, speels, mond geblazen met geometrische vormen.

Artikel delen