[Foto's] Geopend: Kerckebosch in Zeist

[Foto's] Geopend: Kerckebosch in Zeist

De ondernemers achter Kasteel Kerckebosch lieten onlangs een serre met twee nieuwe restaurants bouwen. Deze werden onlangs geopend. Bekijk de foto's ervan onder dit bericht. 

Foto’s: Petra Hoogerbrug

3 jaar geleden namen Hans van Triest en Ingmar Sloothaak de exploitatie van Kasteel Kerckebosch over van hotelketen Bilderberg. De 2 verbouwden de begane grond (bar, lounge, restaurants en vergaderzalen), het terras en de buitenzijde van het kasteel en werden daarvoor zelfs in 2015 genomineerd voor Best Restyling, onderdeel van de Entree Awards.

Oranjerie
De verbouwing werd onlangs vervolgd met de bouw van de Oranjerie. Dit is een serre met 2 nieuwe restaurants. Helge Docters van Leeuwen en Vahid Kiumarsi van HDVL Designmakers zijn verantwoordelijk voor het design: “De Bistoria heeft met cognackleurige leren banken, de kleuren blauw, grijs en groen de stijl van een Parijse bistro."

Henneptouwen
"De henneptouwen uit het plafond vormen de afscheiding met het nieuwe luxe restaurant Kerckebosch. De originele kroonluchter uit het kasteel en de open keuken zijn in dat gedeelte echte eyecatchers.” Volgend jaar worden de kamers gerenoveerd. KasteelKerckebosch.com

Design: HDVL Designmakers

Artikel delen