Knalroze pop-up strand en terras Pink Beach geopend in Amsterdam

Pink Beach - WONDR - Header

Knalroze pop-up strand en terras Pink Beach geopend in Amsterdam

Voor de vierde zomer op rij is het pop-up strand Pink Beach geopend, aan de Meeuwenlaan in Amsterdam. Het is een initiatief van Sarah Mendes, de bedenker van museum WONDR Experience. De Spaanse interieurontwerper Patricia Bustos, die aanvankelijk Pink Beach als totaalconcept ontwierp, bedacht voor deze editie een aantal nieuwe fotomomenten. Daarnaast verzorgt het WONDR-team dit jaar een zaterdagavondprogramma.

Het fotogenieke, of zoals het WONDR-team het noemt: het ‘socialgenieke' Pink Beach werd in de zomer van 2021 geopend en heeft in de eerste drie jaar al 100.000 bezoekers mogen verwelkomen. Pink Beach betreft 300 vierkante meter en combineert een reality escape met een all-day brunch concept, waarbij klassieke brunchgerechten met een twist worden geserveerd in een retro-Californische sfeer. Deze zomer verzorgt het WONDR-team een zaterdagavondprogramma met feestjes, een singles night en andere initiatieven.

*De tekst gaat verder onder de foto's

1 - Pink Beach - Pink Beach - WONDR - Lang 5 - Pink Beach - Pink Beach - WONDR - Lang

 

Ontsnappen aan de realiteit

Sarah Mendes: "Pink Beach is ontstaan doordat ik gedurende de corona-tijd maar niet kon ophouden met dromen over verre stranden. En dan vooral die waanzinnig knappe exemplaren, met roze zand. Samen met Patricia Bustos hebben we destijds Pink Beach tot leven gebracht. Een onwerkelijke plek, waar mensen kunnen genieten van een cocktail – en sinds vorig jaar ook brunch – met de voeten in het roze zand."

"Ook al is reizen inmiddels alweer ruim en breed mogelijk, ik denk dat veel mensen er nog steeds naar verlangen om af en toe even te ontsnappen aan een wereld die zo nu en dan hard of overwhelming aan kan voelen. Pink Beach is een plek waar fun en verwondering centraal staat. Hier kun je wegdromen, ontspannen en uittunen. Dat alles onder het genot van kleurrijke cocktails,
all day brunch en funky muziek.”

*De tekst gaat verder onder de foto

7 - Pink Beach - WONDR

Over WONDR Experience

WONDR is de eerste 'experience playground' van Amsterdam: een belevenis vol kleur en sensatie die gasten uitnodigt om te spelen en te verkennen, ongeacht welke leeftijd. WONDR Experience werd in 2019 geopend en is ontworpen om alle zintuigen op onverwachte manieren te prikkelen. Hier kunnen gasten verdwalen in een speelse jungle; duiken in zwembad van roze marshmallows, dansen onder een glinsterende hemel, springen een ballenbak en tekenen op muren. 

*De tekst gaat verder onder de foto

9 - Pink Beach - WONDR

Over Pink Beach

Pink Beach is de terugkerende pop-up beach bar van WONDR; een surrealistische tropische oase in Amsterdam in een retro-California sfeer. Het is een dromerige bar die is ontworpen om gasten mee te nemen naar een andere plaats en tijd waar je al het andere even kunt vergeten. 

4 - Pink Beach - Pink Beach - WONDR - Lang 2 - Pink Beach - Pink Beach - WONDR - Lang
Artikel delen