Kom langs bij Satelliet op de Horecava en probeer de eerste verwarmde terrasstoel!

Satelliet - Horecava 2023 - stand
Tags: terras

Kom langs bij Satelliet op de Horecava en probeer de eerste verwarmde terrasstoel!

Satelliet hospitality furniture is weer aanwezig op de Horecava met maar liefst drie beursstands. Daar is de nieuwe 2023 collectie te bekijken met als meest nieuwe innovatie de eerste verwarmde terrasstoel. De stoel is een ontwikkeling van Satelliet in samenwerking met Sit & Heat en genomineerd voor een Horecava Innovation Award én de Karel de Vos Duurzaamheid Award. 

Stands Satelliet hospitality furniture op de Horecava: 01.334 | 01.436 | Holland Lounge (outlet)

Stand 01.436: Winterterras  

Het terras groeit in populariteit, dat is een reden waarom er steeds meer 365 dagen-terrassen zijn. Comfort is een belangrijke pijler voor een succesvol en winstgevend winterterras. Gezien de grotere bewustwording bij de gast, aandacht voor het milieu en stijgende energieprijzen heeft Satelliet de krachten gebundeld met Sit & Heat voor een toekomstbestendige en kostenefficiënte oplossing voor een comfortabel winterterras. Terrasstoel Celsius met een geïntegreerd verwarmingssysteem biedt comfort, is duurzaam en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Satelliet - adv - winterterras 1 Satelliet - adv - winterterras 2

 

Voordelen Celsius Stoel 

Kostenbesparend: verbruikt tot 95% minder energie

Duurzaam: geen gas heaters op uw terras

Omzetverhogend: meer gasten, langer verblijf

Gastvrij: meer comfort voor de gast

Slimme techniek: alleen actief bij bezetting

Gebruiksvriendelijk: eenvoudig op te laden accu

Voor inspiratie en informatie over het 365 dagen-terras of voor een doorrekening wat de Celsius jou oplevert kun je terecht op de Satelliet winterterras thema stand (01.436).

Holland Lounge (outlet) 

De koopjesjagers kunnen terecht in de Holland Lounge, waar Satelliet haar outlet stand heeft. Hier kun je terecht voor de laatste eyecatchers: van stoel, bank en kruk tot loungestoel en tafel. Direct beschikbaar zolang de voorraad in de outletstand strekt, voor een zachte prijs.

Vraag nu aan: Catalogus 2023

Satelliet - Horecava 1- Catalogi 2023

200 pagina’s collectie, sfeer, inspiratie en waardevolle informatie in één boek. Bekijk de laatste trends, tools, onderscheidende hospitality concepten en de complete en vernieuwde collectie van Satelliet in de catalogus van 2023.

Vraag de catalogus aan 

Nieuw: Terrasmagazine 2023 

Satelliet - Horecava - Terrasmagazine 2023

Het terras is relevanter dan ooit. Routing, lay-out, comfort en uitstraling zijn belangrijke factoren om ook komend jaar weer succesvol te zijn. Het terrasmagazine van Satelliet bevat tips, inspiratie, ondernemersverhalen, nieuwe collectie en uiteraard tijdloze klassiekers.

Artikel delen