Laat je inspireren door het uitbundige interieur van Mood in Tilburg

Vervoort - adv - Mood, Tilburg 1

Laat je inspireren door het uitbundige interieur van Mood in Tilburg

Wie wel eens in Tilburg komt, weet dat de stad momenteel vol staat met hijskranen. Het ene na het andere nieuwe gebouw wordt uit de grond gestampt. Vooral in de Spoorzone, een gebied waar vroeger door honderden arbeiders werd gesleuteld aan treinen en locomotieven. Inmiddels is het een bruisend gebied met volop bedrijvigheid én vele horecagelegenheden. De nieuwste horeca aanwinst van de Spoorzone? Mood van Eveline Wu, begin september opende zij in de Spoorzone haar vierde Mood vestiging.

Hoogteverschillen en verschillende zitmogelijkheden

Naast het eten zal ook het interieur ervoor zorgen dat je in een perfect mood komt. In het restaurant kunnen maar liefst 250 mensen aanschuiven. Het uitbundige interieur is samengesteld door projectinrichter Vervoort Meubelen uit Goirle. De grote ruimte is opgedeeld in verschillende zitmogelijkheden, zodat er voor iedereen een geschikte zitplek te vinden is.

Er is op een creatieve manier gebruik gemaakt van het hoogteverschil, aan de bar is het mogelijk op plaats te nemen aan de velours beklede roze krukken of de lange reeks met blauwe stoelen. Het middelste gedeelte van de ruimte wordt gesierd met hoge, verrijdbare tafels met groenbeleving. Deze worden gecombineerd met krukken in een opvallende eclectische print.

Vervoort - adv - Mood, Tilburg 1

Natuurlijke divider

De langwerpige ruimte met uitzicht op het centraal station was een uitdaging om in te delen. De op maat gemaakte wandbanken van Vervoort in verschillende hoogtes boden de uitkomst. Deze velours beklede banken zijn met de ruggen tegen elkaar geplaatst, waardoor ontzettend veel zitplekken zijn gecreëerd. Door de hoogte verschillen in de wandbanken zijn er drie soorten zitmogelijkheden ontstaan. Je kunt bijvoorbeeld plaats nemen aan de opvallende en comfortabele gele stoelen. Liever een actievere zit? Dan staan aan de andere kant de krukken voor je klaar. En voor degene die relaxed willen zitten, staan er bijna koninklijke fauteuils klaar in wederom die opvallende jungle stoffering.

Vervoort - adv - Mood, Tilburg 2 Vervoort - adv - Mood, Tilburg 3

 

Messing als rode draad

Bijzonder aan dit interieur is het diverse gebruik van kleuren en prints. Toch komt het interieur niet chaotisch over en is er sprake van eenheid en een goed doorgevoerde sfeer door de algehele ruimte. Het gebruik van messing details in onder andere de tafelranden, de verlichting en accessoires versterkt die eenheid. 

Bestel het gratis horecaboek

Niets zo fijn als door een catalogus bladeren en je te laten inspireren pagina na pagina. In het nieuwe horecaboek van Vervoort vind je een afspiegeling van hun interieurcollectie. Bestel het gratis horecaboek via het onderstaande contactformulier, digitaal of geprint! 

Catalogus Vervoort 

Vervoort - adv - Mood, Tilburg 12
Artikel delen