De L'Europe in Amsterdam opent 't Huys: vleugel met veertien nieuwe suites

De L'Europe, 't Huys

De L'Europe in Amsterdam opent 't Huys: vleugel met veertien nieuwe suites

In samenwerking met de creatieve studio D/DOCK brengt De L'Europe een ode aan diverse toonaangevende namen uit de creatieve wereld van Amsterdam. De creatieve vleugel van De L'Europe, genaamd 't Huys, opent met veertien nieuwe suites. Deze suites zijn ontworpen door verschillende designers uit de wereld van kunst, cultuur, mode, couture, design, entertainment en muziek.

De designers die de suites ontwierpen zijn: The Media Nanny, KOKKE House, Ronald van der Kemp, gloobles, Salle Privée, Harper's Bazaar, WOLFI Pictures, DDOCK, Valerie Creative Agency, Van Gogh Museum, Sisters Janssen, The Ravestijn Gallery, Amsterdam Fashion Week en Bibi van der Velden. 

't Huys

Elke suite biedt een verblijf in de visie van de designer, die ook verantwoordelijk is voor het ontwerp van de suite. 't Huys versterkt de filosofie van De L'Europe als de ontmoetingsplaats van Amsterdam. Het is een plek waar creatie en inspiratie samenkomen.

Naast de veertien suites, heeft fotograaf Linda Stulic een eigen suite die omgetoverd is tot een fotostudio. Ook bevindt The Wunderkammer zich in 't Huys. Hier stellen bloemsierkunstenaars en medeoprichters Florian Seyd en Ueli Signer hun bloemstukken, interieurobjecten en andere kunstvoorwerpen tentoon.

*De tekst gaat onder de foto verder.

LEurope t Huys_2

Unieke suites

Robert-Jan Woltering, Managing Director van De L'Europe Amsterdam, zegt hierover: "We zijn verheugd om 't Huys te onthullen; een nieuw concept voor hospitality in Amsterdam. We hebben veertien toonaangevende creatievelingen van Nederland geselecteerd om een unieke collectie suites te ontwerpen."

*De tekst gaat onder de foto's verder.

LEurope t Huys_3 LEurope t Huys_4
LEurope t Huys_5 LEurope t Huys_6


Design & Verhalen

't Huys is mede gecreëerd door D/DOCK, een creatieve studio uit Amsterdam. Volgens Coen van Dijck, CEO van D/DOCK, komen design en de verhalen van de partners van 't Huys hier samen. "Het resultaat is een collectie op maat gemaakte suite-ervaringen waarbij lokale iconen, ondernemers, creatief talent, Amsterdamse merkbouwers, hotelgasten en stadsbewoners nieuw leven brengen in dit geliefde stadsicoon."

LEurope t Huys_7
Entree_Header foto (926 x 519 px) - 2024-05-30T153409.115 LEurope t Huys_8
 
LEurope t Huys_9 LEurope t Huys_11
Artikel delen