Loetje blijft open en bouwt 2 nieuwe locaties

Loetje blijft open en bouwt 2 nieuwe locaties

De horeca moet wederom tijdelijk haar deuren sluiten en het “nieuwe normaal” staat weer op zijn kop. Afgelopen maanden heeft Loetje er alles aan gedaan om haar gasten veilig de lekkerste biefstuk te serveren in al haar restaurants. Maar ook nu blijft Loetje open voor gasten om hun maaltijd af te halen bij de drive in locaties.

Vertrouwen in de toekomst

Loetje kijkt naar nieuwe mogelijkheden en blijft open met 21 locaties en geeft hiermee de gasten de mogelijkheid om de zo gewilde biefstuk niet te hoeven missen. Daarnaast gaat de bouw van twee prachtige nieuwe Loetje locaties, die begin 2021 geopend gaan worden, gewoon door. Het vertrouwen in de toekomst is groot.

Loetje voor thuisloetje biefstuk afhalen

De vijf succesvolle drive in locaties van Loetje Ouderkerk, Loetje Gorssel, Loetje aan ’t IJ, Loetje Breda en Loetje Overveen zijn vanaf vandaag weer geopend voor zeven dagen in de week. Gasten kunnen vanuit hun auto een bestelling plaatsen, betalen en direct ophalen op veilige afstand.

Alle overige Loetje locaties zijn zo omgebouwd dat de gast makkelijk het eten kan afhalen. In verschillende steden door heel Nederland kan iedereen blijven genieten van de befaamde biefstuk én meer. Bijna net zo gezellig, maar zeker net zo lekker.

Groei gaat gewoon door

Loetje is al decennia bekend bij het grote publiek in Nederland. Maar er zijn nog steeds steden waar geen Loetje in het straatbeeld te vinden is. Ook in deze crisis houdt Loetje het positief en gaat de groei van nieuwe locaties door. In Q1 van 2021 staat zowel Loetje Delft als Loetje Enschede gepland.

”Loetje staat niet stil. We blijven positief in deze crisis en hebben volle vertrouwen in onze groeistrategie.

Twee nieuwe locaties

Met het openen van weer 2 nieuwe locaties laten we zien dat we nog steeds op dezelfde voet verder gaan. Hierdoor blijven we inspelen op de behoeften van onze gasten namelijk overal kunnen genieten van de lekkerste biefstuk.

Samen met onze medewerkers gaan we onverminderd door. Loetje is gewoon lekker, lekker gewoon”, vertelt Operationeel Directeur Marga Klinkhamer.

Artikel delen