Loetje opent 36ste vestiging aan de Oude Haven in Huizen

Interieur Loetje Huizen

Loetje opent 36ste vestiging aan de Oude Haven in Huizen

Loetje opende een nieuwe zaak aan de Oude Haven in Huizen. Het is de 36ste vestiging van de restaurant keten en is gevestigd op de plek waar voorheen De Haven van Huizen zat. De zaak is elke dag open voor lunch, borrel, diner en bijeenkomsten.

De afgelopen weken was de locatie gesloten voor een metamorfose. "Het restaurant is opgefrist en iets lichter gemaakt door het gebruik van zachte en neutrale kleuren", vertelt Sandra van Halderen (CEO Loetje). "Uiteraard is alles gedaan met respect voor het historische karakter van de locatie." Zo is een deel van de inrichting en decoratie hergebruikt. Gasten die er vaker zijn geweest, zullen het zeker nog herkennen. "Juist de authentieke details geven de charme aan deze prachtige locatie." Ook is de keuken vernieuwd door Loetje om de bekende biefstuk en andere Loetje gerechten te kunnen bereiden.

Lunch, borrel, diner en evenementen

Naast dat je bij Loetje Huizen kunt lunchen, borrelen en dineren, is de zaak ook open voor zakelijke bijeenkomsten en feestelijke evenementen. Er zijn diverse mogelijkheden laat Van Halderen weten: "Of je nu met de hele familie komt dineren of langskomt voor een zakenlunch, we willen dat iedereen makkelijk bij Loetje Huizen binnenloopt en zich welkom voelt."

'Zeg je Loetje, dan zeg je biefstuk'

Zeg je Loetje, dan zeg je biefstuk. Geserveerd in de welbekende Loetje jus, met frites en wit brood. Naast deze klassieker heeft Loetje nog meer op de kaart staan. Vis, vegetarisch (waaronder een plantaardige biefstuk) en desserts. Ook voor koffie met gebak, lunch of een borrel is Loetje open. Wat in 1977 begon als een buurt- en biljartcafé in Amsterdam-Zuid, is nu uitgegroeid tot 36 succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met datzelfde Loetje DNA. Met de opening van het restaurant in Huizen neemt Loetje het stokje over van voormalig restaurant De Haven van Huizen dat de afgelopen 34 jaar op deze historische plek gevestigd was.

Loetje-Huizen-2
Vestiging aan de Oude Haven
Loetje-Huizen-3 Loetje-Huizen-1
Artikel delen