Loetje opent vier nieuwe locaties na lockdown

Loetje opent vier nieuwe locaties na lockdown

Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, werkt Loetje hard door aan de beoogde groei. Na de heropening van de horeca zal het biefstukrestaurant maar liefst vier nieuwe zaken openen in de steden Enschede, Delft, Arnhem en Leiden. De eerste twee waren al even bekend, maar de geruchten die al wat langer de ronde deden over de laatste twee locaties kunnen worden bevestigd. Zo meteen kunnen ook Leiden en Arnhem genieten van de lekkerste Loetje biefstuk met jus en wit brood.

Nieuwe locaties Loetje

De plannen liggen op tafel om het pand met prachtige binnentuin aan de Hooigracht 23 in Leiden om te bouwen tot een Loetje. “We zijn gestart met de verbouwing!”, aldus CEO Sandra van Halderen. Naast de plannen voor Leiden, staat ook een nieuw Loetje restaurant in Arnhem op de planning, dat zou de 25e vestiging van het biefstukrestaurant worden. In Arnhem vinden op dit moment de afrondende gesprekken plaats met de pandeigenaar.

Groeiplannen gaan onverminderd door

Van Halderen vervolgt; “Loetje is al decennia bekend in Amsterdam en omstreken en de laatste jaren ook bij het grote publiek in heel Nederland. Maar er zijn nog verschillende steden waar geen Loetje in het straatbeeld te vinden is, daar werken we dus hard aan. Kortom, we blijven actief kijken naar de mogelijkheden voor groei en nieuwe locaties, net zoals we dat doen bij Leiden en Arnhem. We zijn dan ook blij dat we deze stap binnenkort kunnen gaan maken.”

Loetje Pick Up

Ook in de huidige crisis houdt Loetje zich staande, mede dankzij Loetje Pick Up waarbij gasten, nu de restaurants gesloten zijn, thuis kunnen genieten van hun favoriete biefstuk.

Van Halderen; “Hiermee zijn we begonnen tijdens de eerste lockdown, toen veroorzaakte we zelfs de enige file in heel Nederland!”

Ondertussen zijn er verschillende slagen gemaakt en kunnen gasten online bestellen tot een aantal dagen vooruit en bij een aantal locaties gaat binnenkort een proef van start waarbij op bepaalde dagen lunchgerechten afgehaald kunnen worden.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen