Loetje opent in december restaurant in Hilversum: de 35e locatie van de keten

Biefstuk restaurant Loetje Hilversum

Loetje opent in december restaurant in Hilversum: de 35e locatie van de keten

Eind dit jaar opent Loetje een nieuwe restaurant in het centrum van Hilversum. Na een grote verbouwing zal Loetje in december worden geopend in de horecalocatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren. Daarna telt Loetje 35 locaties in Nederland. Op 1 augustus opent er ook een nieuwe locatie in Maastricht haar deuren en later deze zomer ook een nieuwe vestiging in Zeist.

Grote verbouwing

De komende maanden volgt eerst een grootschalige verbouwing. De ruimte van de naastgelegen kapsalon wordt bij het restaurant getrokken en het restaurant wordt  opnieuw ingedeeld. Ook wordt er een nieuwe keuken geïnstalleerd.

"We zijn heel blij dat we onze komst naar Hilversum eindelijk kunnen bevestigen", vertelt Sandra van Halderen (CEO Restaurant Company Europe). "De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels al gestart."

'We zijn blij dat we onze komst naar Hilversum kunnen bevestigen'

"Het wordt ook echt een mooie locatie, met het uitgebreide restaurant, de mooie ligging in het centrum en het terras aan de Kerkbrink die in de nabije toekomst een metamorfose krijgt." Met de opening van het nieuwe restaurant in Hilversum komende winter telt Loetje 35 locaties in Nederland. Op 1 augustus opent er een nieuwe locatie in Maastricht haar deuren en later deze zomer ook een nieuwe vestiging in Zeist.

Artikel delen