Beachclub Lseven in Boxtel geopend: 'een gastronomische oase'

lseven boxtel

Beachclub Lseven in Boxtel geopend: 'een gastronomische oase'

Patrick van Loosbroek opende onlangs Lseven. Het horecabedrijf is te vinden aan natuurgebied Leijsenven in Boxtel. 'Op de plaats waar mensen in vervlogen jaren nog konden zwemmen in het Leijsenven en heerlijk konden eten in het voormalige restaurant Molenwijk, is nu een luxe beachclub.' Bekijk meer foto's onder dit bericht.

Design: o.a. Osiris Hertman

Kleurrijk en uniek

"Op basis van de contouren van het bestaande pand, is het gelukt iets heel unieks in een nieuw pand te creëren.” Het kleurrijke Lseven bestaat uit een fine dining-restaurant, een lounge en twee ruimtes waar recepties en zakelijke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Dit zijn The Dome, een ruimte met piramide-achtige vorm voor events (25- tot 250 personen), en The Greenroom (25- tot 50 personen). Ook zijn er een terras en buitenterrein met een strandje, dj-booth en cabana’s op het water. Op vrijdag- en zaterdagavond draait er bovendien vaak een dj. Van Loosbroek: “Je waant je in een andere wereld, een wereld van verbeelding en fantasie.” 

'Een wereld van verbeelding en fantasie'

Gastronomische oase

Op de menukaart van Lseven staan verassende gerechten zoals rendang, Gelderse hoen en gamba's met rode peer. Lseven zou dan ook beschreven worden als 'eigenwijs, eigenzinnig, loyaal, vooruitstrevend en altijd in beweging'. De keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten, het liefst uit eigen regio. Voor vegetariërs en veganisten heeft het restaurant een speciale menukaart samengesteld. Hierop staan onder andere ravioli van pompoen met saffraan en soep van zoete aardappel. 

lseven boxtel lseven boxtel
lseven boxtel lseven boxtel
lseven boxtel lseven boxtel
Artikel delen