LuminAir is de nieuwe rooftop van DoubleTree by Hilton Amsterdam en opent in juni

LuminAir Amsterdam

LuminAir is de nieuwe rooftop van DoubleTree by Hilton Amsterdam en opent in juni

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station krijgt in juni een nieuwe rooftopbar waar cocktails centraal staan: LuminAir. Het komt op de plek waar jarenlang de bekende Skylounge te vinden was. King Kongs is verantwoordelijk voor het interieur en exterieur. 

Foto: art impressie

Intense cocktails en internationale bites

In LuminAir draait het allemaal om mixologie. Het menu kenmerkt zich door een combinatie van vertrouwde smaken en vernieuwende technieken. Het signature Lumen Menu bestaat uit cocktails die zijn gecreëerd op basis van de intensiteit van licht en warmte. Het aanbod van moderne en internationale bar bites bestaat uit toegankelijke gerechtjes.

De basis van het culinaire aanbod is duurzaam, met een focus op zowel zero- of minimal waste-technieken als op lokale producten.

LuminAir_Amsterdam_2

Continu veranderend canvas

Designbureau King Kongs is verantwoordelijk voor het interieur en exterieur van LuminAir. LuminAir weet de sfeer van de lucht boven de bar goed te weerspiegelen. Het moderne interieur is een continu veranderend canvas van kunst en licht, met dank aan de wolkvormige installaties en lichtprojecties. Dit wordt geaccentueerd door warme verlichting en pluche designmeubels. Het terras en de grote ramen zorgen ervoor dat de gast letterlijk en figuurlijk in de wolken belandt.

Privé-evenementen

De evenementenruimte van LuminAir, Eclipse, is een privécocktailbar, -lounge en -terras met een uitzicht op de stad. 

LuminAir_Amsterdam_3 LuminAir_Amsterdam_4
 
LuminAir_Amsterdam_5
Artikel delen