Van ontbijt tot cocktails
Beau heeft een all day-concept en combineert meerdere functies binnen één dag. Overdag ligt de nadruk op koffie, lunch en borrel op het terras. In de avond verandert de sfeer: het licht wordt gedimd, het volume verhoogd en de kaart sluit aan op het avondprogramma, met onder meer cocktails, bites en diner.
De keuken serveert Franse gerechten met een Rotterdamse twist. Zo staat er op de kaart pain perdu met fruit, croque-madame, steak met beurre café de Paris en crème brûlée.
Over-the-top flair
Het interieurontwerp is in handen van Too Many Agencies. De inrichting ademt Parijse grandeur, met moderne, over-the-top flair en instagrammable accenten. Kleine, sfeervolle zitplaatsen zorgen voor een intieme setting. Elegant en luxueus, met een eigenzinnige rand.
Bredere herontwikkeling
Beau maakt deel uit van een grotere horecaplanning voor het Stadhuisplein. Struisenburg Horeca werkt naast deze opening ook aan de terugkeer van Café 't Fust en Coconuts, en aan een vierde concept dat binnenkort wordt onthuld. Daarmee krijgt het plein opnieuw een centrale rol binnen het Rotterdamse uitgaansgebied.