[Foto's] Geopend: Meddens in Hilversum

[Foto's] Geopend: Meddens in Hilversum

Marco van Velthooven, ook bekend als eigenaar van o.a. Rex, Fat Joe’s (allebei Hilversum) en als mede-eigenaar van SNCKBR (Amsterdam en Utrecht), opende onlangs MEDDENS in Hilversum. Bekijk de foto's van Jakob van Vliet van het nieuwe visrestaurant onder dit bericht.

Het visrestaurant met plek voor 160 gasten is te vinden in een monumentaal pand waar tot 2011 een warenhuis gevestigd was. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en MEDDENS is te vinden op de eerste 3. De Horeca Fabriek realiseerde op iedere etage een eigen stijl. Zo kan er gedineerd worden op de begane grond, waar een 360-graden bar staat en vooral is gewerkt met helderblauwe en roze kleuren, en de tweede etage, waar veel messing en grijstinten zijn gebruikt.

Karakteristieke trap
De keuken is te vinden op de groen gekleurde eerste etage en de derde verdieping is geschikt voor private dining of meetings. Opvallend zijn de grote ramen van het pand en de trap met karakteristieke messing leuning, die in originele staat behouden is en alle verdiepingen met elkaar verbindt.

Verlichting
​DEP is verantwoordelijk voor de verlichting. Robert Burgstad van DEP: “Qua verlichting hebben we een passende mix gemaakt van warme basis verlichting binnen de uitgesproken contouren van het gebouw. Met de verlichting hebben we routing en sfeer gecombineerd op alle verdiepingen. In de verschillend ingerichte delen van het restaurant, de bar en de verdiepingen waar keuken en private dining gevestigd zijn hebben we middels de verlichting een eenheid weten te maken. Het geluid bestaat uit een Seven Sound geluidsinstallatie.” MeddensHilversum.nl

Design: De Horeca Fabriek
Licht en geluid: DEP

Artikel delen