[Foto's] Miss Moneypenny in Amsterdam

[Foto's] Miss Moneypenny in Amsterdam

Onlangs openden de deuren van cocktailbar en restaurant Miss Moneypenny aan de Amsterdamse Spuistraat. Eigenaren zijn Cas Jansen, Elja Rengers, Menno van Dorp Bas Janzen. Door middel van een crowdfundingsactie kon het viertal de zaak openen. Bekijk foto's van het interieur én van de cocktails onder dit bericht. 

Over Miss Moneypenny zegt het viertal: "Het hele project is vanaf de grond opnieuw gebouwd. Onze horecaunit beslaat een begane grond van 105 m2, verdeeld over twee historische panden. Hierin zijn een restaurant- en bargedeeltete vinden. Daaronder bevindt zich een kelder van 80 m2 voor de keuken, de toiletgroep en de opslag. Doordat onze pui volledig opengeschoven kan worden, verbinden we ons restaurant organisch met ons zeer terras."

​Vlakbij bekende hotels
"We positioneren ons slim in het toeristensegment door aansluiting te zoeken met het niveau van o.a. de internationaal bekende hotels W en the Dylan. Daarnaast blijven we op een toegankelijk niveau voor de young urban Amsterdammers die inmiddels gewend zijn aan het internationale niveau van horeca in de stad." 

Internationale allure
"Miss Moneypenny heeft een knusse sfeer met een hoogwaardige afwerking en internationale allure. We combineren hier cocktails met lekker eten. En dan vooral met kleine gerechten. Street food is een geweldig concept voor deze combinatie."

Meer horeca
De vier ondernemers zijn ook de mannen achter Venster 33 en Taproom in Amsterdam.

Artikel delen