Restyling: hotel Mr. Monkey in Amsterdam

Tags: hotel

Restyling: hotel Mr. Monkey in Amsterdam

Het hotel Mr. Monkey in Amsterdam, naast de Supperclub, is onlangs compleet vernieuwd en overgenomen door Jorrit Stracke. Het design van de openbare ruimtes is gedaan door Gwen Hoopman en de afstyling (ballenbad en knuffels) door Te Leuk Event Design. Bekijk het restultaat ervan onder dit bericht.

 

Mr. Monkey is te vinden zich in een 17e eeuws monumentaal pand aan het Singel met uitzicht over het Koningsplein. Het hotel heeftt 27 kamers, voor één tot vijf personen. Twee kamers grenzen aan een patio, er is een kamer met authentieke balken en ook kunnen gasten kiezen voor een uitzicht op de Amsterdamse grachten. Stracke: "De kamers van Mr. Monkey zijn easy going, maar modern. Ze zijn voorzien van een comfortabel bed, eigen badkamer, flatscreen-tv met satellietzenders, een ijskast, waterkoker en een kledingkast. We werken met producten van The Gift Label Amsterdam."

Stadse get away

Mr. Monkey is een soort hangout én hotel in één. "Een stadse get away", noemt Stracke het. "Mr. Monkey brengt zowel mensen als stijlen samen. Business in the front, party in the back. Met af te huren ruimtes als de hang-out met groot scherm en een tribune is Mr. Monkey ook geschikt voor presentaties, meetings en feestjes." Opvallend zijn de Instagramwaardige spots: het ballenbad, de gigantische beren en meer. 

Easy going

In de lobby, waar banken met tafeltjes staan, worden verschillende sandwiches geserveerd die ook bezorgd kunnen worden door Deliveroo en Thuisbezorgd. Ook kunnen zowel hotelgasten als niet-hotelgasten bij Mr. Monkey iedere dag een ontbijt voor 4,50 euro bestellen. 

Artikel delen