Pure gastronomie
De menukaart is een afspiegeling van eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten die tot leven komen via open vuur en moderne kooktechnieken. Chefs Hari Shetty en Ori Geller: “We hebben specifiek gekozen voor live fire cooking omdat bij dit vakmanschap de integriteit van de ingrediënten niet verloren gaat.” Met als resultaat: integriteit in structuur, smaak en presentatie. Dankzij de jarenlange ervaring van de chefs zijn deze pure gerechten niet alleen enorm zinnenprikkelend en smaakvol, maar ook modern en verrassend.
Shared dining gerechten
Met het shared-dining principe is het streven dat iedereen zich welkom voelt bij Nela. De uitgebreide menukaart biedt voor iedereen wat wils. Zo ook enkele à la carte opties voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch. Het restaurant is tevens voorzien van een high end cocktailbar waar de avond kan worden voortgezet met klassieke en eigen verrassende cocktailcreaties.
'Onze fascinatie voor eerlijke producten, kwalitatief uitmuntend design en vakmanschap reikt verder dan de keuken'
Puur design
Vuur vormt ook op het gebied van Nela’s design de basis. Immers, alle ambachtelijke onderdelen, van het glaswerk tot de rauwe materialen, hebben dit element nodig bij de vervaardiging. Qua interieur is het een oase van licht met natuurlijke kleuren en dito materialen zoals hout, metaal en steen in hun meest pure vorm. Nela maakt ook gebruik van handgemaakte objecten en kunst van lokaal talent. Shetty en Geller: “Onze fascinatie voor eerlijke producten, kwalitatief uitmuntend design en vakmanschap reikt verder dan de keuken. Het is de basis van al onze keuzes, zo ook op het gebied van design en creatieve partnerships.”