The Nacho Bar in Tilburg geopend: nacho's, streetfood en cocktails

Nacho Bar Tilburg

The Nacho Bar in Tilburg geopend: nacho's, streetfood en cocktails

“Nacho’s zijn de ideale ‘shareables’, ze zijn op ieder menu en elke borrelkaart te vinden, maar nog niemand had hier een horecaconcept van gemaakt”, begint Charles Veerkamp. Hij bracht daarin verandering en is eigenaar van de onlangs geopende The Nacho Bar in Tilburg.

Foto’s: Horeca in Beeld
Interieur: Fleur Brondy i.s.m. RoverMedia-Group
 
Afgelopen april opende de zaak aan de Heuvel in de Tilburgse binnenstad. Gasten kunnen er terecht voor lunch, diner en borrel. De veelal Mexicaanse gerechten zijn perfect voor shared dining. 
 

Kleurrijk en veel palmbomen 

Het interieur van de horecazaak is kleurrijk en de vele palmbomen, beplanting en bloemen zorgen ervoor dat gasten zich in een walhalla van groen begeven. Eyecatchers zijn de bar van dertien meter lang en de mural van Studio Giftig aan de achterzijde van het restaurant. "Het uitgangspunt van minimale personeelsinzet, maximaal zes personen op 120 couverts, was een vereiste, zonder concessies te doen in de prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast willen we het concept landelijk verder gaan uitrollen met eigen en franchiselocaties."
Nacho Bar Tilburg

Het menu 

Bij The Nacho Bar staan naast nacho's ook streetfood en cocktails op de kaart. Het restaurant maakt gebruik van een mix & match concept, waardoor je gemakkelijk een portie nacho's met streetfood kunt combineren. 
 
Wat betreft de nacho's heb je naast de traditionele variant ook nacho's met onder andere: pulled pork, pulles beef bacon, krokante kip en Indonesische stoof. Daarnaast staan er verschillende soorten vega(n) nacho's op het menu. De streetfoodgerechten variëren van cheese burgers, krokante jalapeno, buikspek en chicken ribs. 
 
Naast alle gerechten heeft The Nacho Bar ook een hele uitgebreide cocktailkaart voor een echte 'Fiesta vibe'. En om die vibe  te ervaren hoef je niet aan de alcohol. Ze maken namelijk ook verse en zelfgemaakte 'no hangover' mocktails. 
 

Restaurant Charlie en vakantiepark Roompot

Het is niet de eerste horecazaak van Veerkamp. Naast deze net geopende zaak is Veerkamp tevens eigenaar van restaurant Charlie en ontwikkelaar en exploitant van vakantiepark Roompot Schaijk. "Vakantiepark Schaijk is helemaal nieuw gebouwd in 2019: 64 vakantiewoningen en op dit moment 74 vakantiewoningen erbij."   
Nacho Bar Tilburg Nacho Bar Tilburg
Nacho Bar Tilburg
Artikel delen